Muğla yeni bir filme hazırlanıyor

Muğla yeni bir filme hazırlanıyor
Daha önce birçok dizi ve filme ev sahipliği yapan Muğla, başrollerinde Youtube fenomenleri Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker ve Cemrehan Karakaş’ın oynayacağı...

Daha önce birçok dizi ve filme ev sahipliği yapan Muğla, başrollerinde Youtube fenomenleri Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker ve Cemrehan Karakaş’ın oynayacağı yeni bir sinema filmine tekrar ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çekimleri Menteşe ilçesi ve Akyaka Mahallesinde gerçekleştirilecek olan  ‘Olmadı Kaçarız’ isimli filmin çekimleri 12 Haziran’da başlayacak. Filmin cast direktörlüğünü üstlenen Yiğit Dören, Muğlalı vatandaşların önünü açmayı hedeflediklerini söyledi.

Sinem Karakaya

Sinema ve dizi sektöründeki yapımcı ve yönetmenlerin ilgi odağında olan Muğla, yeni bir sinema filmine tekrar ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Youtube fenomenlerinin rol alacağı ‘Olmadı Kaçarız’ isimli filminin çekimleri, 12 Haziran’da Akyaka’da başlayacak. Filmin cast direktörlüğünü üstlenen ‘Kastım Var Oyunculuk Cast Ajansı’ sahibi Yiğit Dören, amaçlarının Muğla’yı tanıtmak ve oyunculuğa ilgi duyan hemşehrilerinin önünü açmak olduğunu söyledi.

Yönetmenliğini Erkan Nurhan’ın, Görüntü Yönetmenliğini ise Cahit Erşan’ın yapacağı ‘Olmadı Kaçarız’ isimli filmde Youtube fenomenleri Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker, Cemrehan Karakaş ve Ezgican Akdoğan gibi isimler rol alacak.

Birçok projeye oyuncu imkanı sunan ‘Kastım Var Oyunculuk Cast Ajansı’ sahibi Yiğit Dören, “Yeni bir projeye imza atıyoruz. Muğla ilimiz, ‘Olmadı Kaçarız’ adında bir komedi filmine daha ev sahipliği yapacak. 12-27 Haziran tarihleri arasında çekim takvimi planladık. Film kadrosunda çocuk oyuncularımız ve gençlerimiz var. Diyaloglu yardımcı oyuncularımız olacak. Bunların tedarikini de ajans olarak biz sağlayacağız. Sinema, dizi ve reklam açısından Muğlalıların önünü açmaya devam edeceğiz. Muğla’nın tek vergi levhasına sahip ajansı konumundayız. 4 yıl önce başlayan ajansım birçok projede oyuncu imkânı sundu. Dizi, film, reklam ve birçok projeye oyuncu desteği sağlıyoruz. Burada bizim amacımız düzgün iş yapmak. Oyuncuların hakkını korumak ve savunmak. En büyük hedefimizde Muğla’yı tanıtmak ve Muğla’da oyunculukla uğraşmak isteyen, sete gitmek isteyen kardeşlerimizin önünü açmak. Onların sette kamerayla buluşmalarını sağlamak.  Muğla’ya bir hizmet vermek her şeyden önce” dedi.

“KAYIT ÜCRETİ ADI ALTINDA VATANDAŞLARI DOLANDIRIYORLAR”

Bazı ajansların kayıt ücreti adı altında dolandırıcılık yaptığını söyleyen Yiğit Dören, ajansa kayıt yaptıracak kişilere uyarılarda bulundu. Dören, “Bir ajans sahibi olarak ben vatandaşlarımızı bilgilendirmek istiyorum. Bazı ajanslar vatandaşlara kesin iş sözleri vererek, kesin şu projede oynatacağız diyerek kandırıyorlar. Piyasada maalesef bunu yapan çok var. Aynı zamanda kayıt ücreti adı altında vatandaşları dolandırıyorlar. Tabi insanlarımızda oyunculuk, kamera önünde bulunmak istedikleri için o rehavete kapılıp kandırılan çok kişi var. İtibar etmesinler böyle şeylere. Bu tarz işlerde kesin iş sözü diye bir şey yok. Aranan yaş ve tipoloji dediğimiz şeye uyarsa o insanları sete gönderebiliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 6412 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum