Muğla’da 13 asker gözaltında

Muğla’da 13 asker gözaltında
Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY Terör Örgütünün jandarma yapılanmasına...

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY Terör Örgütünün jandarma yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 24 kişiden 13’ü yakalanarak gözaltına alındı. 11 kişinin yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında bylock kullanıcısı olup Subay, Astsubay, Uzman Çavuş rütbelerindeki ihraç edilmiş 24 kişi hakkında yakalama kararı çıkarttı. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen talimat doğrultusunda operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli 11 firari şahıs ile ilgili olarak yakalama çalışmaları devam ediyor. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra savcılığa sevk edilecek.

Bu haber toplam 1046 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.