MUĞLA’DA 3 AKTİF YANGIN DEVAM EDİYOR

MUĞLA’DA 3 AKTİF YANGIN DEVAM EDİYOR
Muğla’da Köyceğiz, Milas ve Kavaklıdere’de başlayıp Muğla merkeze kadar gelen yangınlar devam ediyor. Yangınlara havadan 4 uçak ve 15 helikopter, karadan ise, 233 arazöz ve su tankeri, 97 dozer ve iş makinesi, bin 533 personel...

Muğla’da Köyceğiz, Milas ve Kavaklıdere’de başlayıp Muğla merkeze kadar gelen yangınlar devam ediyor. Yangınlara havadan 4 uçak ve 15 helikopter, karadan ise, 233 arazöz ve su tankeri, 97 dozer ve iş makinesi, bin 533 personel ve diğer illerden gelen itfaiye ekipleri ile vatandaşlar söndürme çalışması yapıyor.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Köyceğiz yangını Doğu istikametinde ilerliyor. Muğla merkezdeki yangın ise, Göktepe kulesinin alt taraflarında ve Bayır Mahallesinin üst taraflarındaki yoğun ormanlık alanda ilerlemiş durumda.

Devam eden yangınlara havadan 4 uçak ve 15 helikopter, karadan ise, 233 arazöz ve su tankeri, 97 dozer ve iş makinesi, bin 533 personel ve diğer illerden gelen itfaiye ekipleri ile vatandaşlar söndürme çalışması yapıyor.

Bu haber toplam 428 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.