Muğla’da 3 Fetö’cü tutuklandı

Muğla’da 3 Fetö’cü tutuklandı
Muğla’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından düzenlenen FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına...

Muğla’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından düzenlenen FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 gazeteci,1 doktor,  2 muhasebeci toplam 6 kişi savcılığa sevk edildi. Savcılık tarafından zanlılar tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi. Mahkeme 3 kişiyi tutuklarken 3 kişiyi adli kontrolle serbest bıraktı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY operasyonu kapsamında  Muğla, İstanbul, Samsun, Hatay ve Kütahya'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri CHA Muğla İl Temsilcisi K.A.'nın da bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.  Emniyette ki sorguları tamamlanan zanlılar savcılığa sevk edildi.  Şüphelilerden doktor H.Ö. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, K.A., K.Y., V.E., A.S., M.U. ve H.İ.Ç savcılığa sevk edildi. Zanlılar savcılık ifadelerinin ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan zanlılardan M.U, K.Y ve H.İ.Ç tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cihan Haber Ajansı Muğla İl Temcisi K.A ile A.S ve V.E adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Öte yandan  operasyon kapsamında aranan firari kadın şüpheli S.A.'nın yakalanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 1801 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.