Muğla’da 3X3 Basketbol coşkusu

Muğla’da 3X3 Basketbol coşkusu
Muğla Karya Gençlik Spor Kulübü Basketbol Akademi Spor Okulları ve  TM Sportif Organizasyon işbirliği ile düzenlenen 3X3 Sokak Basketbolu  Atatürk Spor...

Muğla Karya Gençlik Spor Kulübü Basketbol Akademi Spor Okulları ve  TM Sportif Organizasyon işbirliği ile düzenlenen 3X3 Sokak Basketbolu  Atatürk Spor Kompleksi Açık Basketbol kortlarında 30 dan fazla takımın katılımı ile gerçekleştirildi.

Muğla Karya Gençlik Spor Kulübü Basketbol Akademi Spor Okulları ve  TM Sportif Organizasyon işbirliği ile düzenlenen 3X3 Sokak Basketbolu  Atatürk Spor Kompleksi Açık Basketbol kortlarında 30 dan fazla takımın katılımı ile gerçekleştirildi. Basketbolcuların kıyasıya mücadele ettiği, Sokak Basketbolu Turnuvası bir hayli renkli görüntülere sahne oldu. Muğla Ateş Döner, Hedef Kırtasiye ve Kaltun Madran Su’yun destek verdiği organizasyon Pandemi nedeni ile seyirciye kapalı kısıtlı takımın katılımı ile yapıldı.

Pandemi nedeni ile Basketbolcuların uzun zamandır idmandan ve müsabakalardan uzak kaldığını söyleyen TM Sportif Organizasyon sahibi ve Muğla Basketbol Akademi Spor Okulları Baş Antrenörü Tuğberk Maviş, “Kendi içimizde bir organizasyon gerçekleştirdik.  Sporcularımız için bırakın bir yılı bir dakikanın bile önemi büyük. Tabi ki salgın çok riskli ve sağlık her şeyden önde, bu bağlamda gerekli tedbirleri alarak açık alanda havaların müsaade ettiği oranda bu tür organizasyonlarla sporcularımızın eksiklerini gidermeye çalışacağız. Bu organizasyon 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasına denk gelmesi nedeni ile de ayrı bir önem taşıyor. Tüm sporcularımız centilmence ama kıyasıya mücadele sergilediler, hepsini kutluyorum. Destekleri için Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yavuz Karahasanoğlu’na, Hedef Kırtasiye’ye, Ateş Döner’e, Kaltun Madran Su’ya ve Turnuvayı canlı yayınlayan mugladasporinstagram sayfasına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Karşılaşmalar sonunda Mamba Mantalitesi takımı birinci olurken İkinciliği BZD, Üçüncülüğü ise Beartes takımları elde etti.

Şampiyon olan, Mamba Takım Kaptanı Mete Uzun, “Çok keyifli güzel bir organizasyon oldu. Tüm hocalarımıza organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Tüm arkadaşlarımız çok güzel mücadele etti. Şampiyonluğu elde ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.