MUĞLA’DA BİNLERCE SPORCU HOKEY SAHASI BEKLİYOR

MUĞLA’DA BİNLERCE SPORCU HOKEY SAHASI BEKLİYOR
Muğlalı sporcular dört gözle hokey sahası projesine onay gelmesini bekliyor. Sporcular, futbol sahasında antrenman yaptıklarını belirterek, “Yıllardır bu sahanın yapılmasını bekliyoruz” dedi.Muğla’yı hokey branşında...

Muğlalı sporcular dört gözle hokey sahası projesine onay gelmesini bekliyor. Sporcular, futbol sahasında antrenman yaptıklarını belirterek, “Yıllardır bu sahanın yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Muğla’yı hokey branşında temsil eden başta Süper Lig Takımı olan Ege Yıldızları ve Köyceğiz Balı Spor Kulübü olmak üzere 39 takım, hokey sahası yapılmasını bekliyor.

Hokey sahası projesinin Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanıp, projenin Gençlik ve Spor Bakanlığına sunulduğunu belirten Ege Yıldızları Spor Kulübü başkanı Serkan Şen “Menteşe, Yatağan, Bodrum ve Datça ilçelerinde il spor merkezlerine kayıtlı 500’ün üzerinde sporcu Hokey oynuyor, ilimizde binin üzerinde sporcu Hokey sahası projesinin sonuçlanması bekliyor. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın bu konuyla ilgili Ankara’da adeta mekik dokuduğunu biliyoruz. Muğla’daki hokey takımlarının büyük çoğunluğunun Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün arka tarafında bulunan 35 metrelik küçük futbol halı sahasında antrenmanlarını sürdürüyor fakat tüm takımların maçları 91 metrelik olimpik hokey sahalarında yapılıyor. Antrenör anlamında Muğla çok yeterli bir il. 4 tanesi kadrolu olmak üzere toplamda 30’un üzerinde hokey antrenörü var. Muğla’nın hokey ili ilgili tek eksiği saha.  Muğla Hokey de, Süper Lig de dahil olmak üzere bir çok ulusal ve uluslararası kupayı alabilecek potansiyele sahip. Hokey sahamızın tamamlanmasıyla birlikte birçok ulusal ve uluslararası organizasyonunda yer alacağız. Başarılarımız ve organizasyonlarımızla Muğla’yı ekonomik anlamda da canlandırmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 525 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.