MUĞLA’DA BİRÇOK EV VE İŞ YERİNİ SU BASTI

MUĞLA’DA BİRÇOK EV VE İŞ YERİNİ SU BASTI
Muğla’da yaklaşık 3 gündür devam eden sağanak yağışlar nedeniyle birçok ev ve iş yerlerini su bastı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada ciddi bir hasarla karşılaşılmadığı, ekiplerin ihtiyaç bulunan...

Muğla’da yaklaşık 3 gündür devam eden sağanak yağışlar nedeniyle birçok ev ve iş yerlerini su bastı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada ciddi bir hasarla karşılaşılmadığı, ekiplerin ihtiyaç bulunan yerlerde müdahalede bulunduğu ifade edildi.

Muğla’da yaklaşık 3 gündür devam eden sağanak yağışlar bazı ilçelerde su baskınlarına ve dere taşmasına neden oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada, “Kentimizde yaşanan yoğun yağışlarda Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kurumlarımızca alınan önlemler sonucunda ciddi hasarla karşılaşılmamış, ihtiyaç bulunan yerlerde anında müdahaleler ekiplerimizce yapılmıştır” denildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 335 personel, 122 araç ile katıldığı çalışmalara ilçe belediye ve AFAD ekipleri de katıldı.

Yoğun yağmur yağışları sonrası Menteşe’de, 1 ev, 1 okul, 1 işyeri su baskını, 6 yol ve su baskını, 1 STK binası su baskını yaşandı.

Marmaris’te 9 dere taşması ve temizliği, 61 su baskını, 15 ev, 2 adet otel su baskınına müdahale edildi.

Fethiye’ de, 8 Su Baskınına, Datça’da 2 işyeri su baskını, 2 yol su baskını, 2 ev su baskını, 1 dere taşmasına, Bodrum’da 1 depo, 1 ev su baskınına, Dalaman’da; 5 yol su baskını, 1 ev su baskınına, Milas’ta; 4 yol ve su baskını, 2 ev ve 1 depo su baskınına, Ortaca’da; 5 yol ve su baskınına, Ula’da, 3 ev su baskınına ekiplerce müdahalede bulunuldu.

Bu haber toplam 287 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.