Muğla’da DSP’ye katılım

Muğla’da DSP’ye katılım
MUSTAFA İNCİ-Muğla’da değişik partilerden 30 kişi DSP’ye katıldı. Öte yandan Marmaris’te DSP ilçe yönetimi 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına start verdi. Marmaris’te mevcut Belediye Başkanı Ali Acar DSP’den...

MUSTAFA İNCİ-Muğla’da değişik partilerden 30 kişi DSP’ye katıldı. Öte yandan Marmaris’te DSP ilçe yönetimi 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına start verdi. Marmaris’te mevcut Belediye Başkanı Ali Acar DSP’den belediye başkan adayı olmuştu.

30 kişi DSP’ye katıldı

31 Mart yerel seçimler öncesi siyasi partiler seçim çalışmalarını sürdürüyor. Muğla’da son günlerde hareketli parti halen DSP’de seçim çalışmalarına başladı. Muğla’da 30 kişilik bir grup DSP’ye katıldı. DSP’ye katılan 30 kişilik grubun değişik partilerden geldiği açıklandı.

Rozetleri Ali Durna taktı

Değişik partilerden DSP’ye katılan 30 kişinin rozetini DSP Menteşe Belediye Başkan adayı Ali Durna taktı. Ali Durna “ 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında halkımızla buluşmak demokratik sol belediyeciliğin yurdumuzun her bölgesine yaymaya çalışıyoruz. son 17 yılda bütün değerleri pervasızca harcanan ve yok edilen bu ülkenin gelecek kuşaklara bırakabileceği elle tutulur hiçbir şey kalmamıştır. Halk mevcut iktidar ve muhalefetten ümidini tamamen yitirmiştir” dedi.

Mamaris’te seçim startı verildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz günlerden mevcut Belediye Başkanı Ali Acar CHP’den istifa etmiş ve DSP’den Marmaris Belediye Başkan adayı olmuştu. Marmaris’te DSP ilçe başkanlığı ve seçim bürosu önceki açıldı. DSP Marmaris ilçe örgütü 31 Mart yerel seçimleri için startını verdi.

Bu haber toplam 494 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.