Muğla’da Mesleki Eğitim Fuarı Düzenlendi

Muğla’da Mesleki Eğitim Fuarı Düzenlendi
Muğla’nın Menteşe İlçesi’ndeki meslek liselerinin katılımı ile gerçekleşen Mesleki Eğitim Fuarı’nı ziyaret eden Basın ilan Kurumu (BİK) Muğla...

Muğla’nın Menteşe İlçesi’ndeki meslek liselerinin katılımı ile gerçekleşen Mesleki Eğitim Fuarı’nı ziyaret eden Basın ilan Kurumu (BİK) Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu, mesleki eğitimin önemine dikkat çekerek “Biz degrafik ve fotoğraf alanında eğitim gören öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak için çalışıyoruz” dedi.

Basın İlan Kurumu  (BİK) Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu, Muğla’nın Menteşe İlçesi’ndeki meslek liselerinin katılımı ile gerçekleşen Mesleki Eğitim Fuarı’nı ziyaret etti. Bir süre önce Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü ile Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü arasında imzalanan mesleki eğitim iş birliği protokolünü hatırlatan Köseoğlu, “Biz de imzalanan protokol kapsamında ilimizde faaliyette bulunan meslek liselerinin grafik ve fotoğraf, gazetecilik ile radyo televizyon alanlarındaki öğretim programında okuyan öğrencilerimizin mesleki gelişimleri için her türlü katkıyı vermeye hazırız. Menteşe ilçemizde bulunan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde grafik ve fotoğraf alanında eğitim gören öğrencilerimizin basın işletmelerimizde staj görebilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ve gazetelerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde bu alanlarda Menteşe ilçemiz dışında Bodrum, Dalaman, Fethiye ve Milas ilçesinde de eğitim veren okullarımız var. Amacımız protokol kapsamında belirlenen alanlarda eğitim gören öğrencilerin ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak ve öğrencilerin mezuniyet sonrası istihdam imkânlarını artırmaktır” dedi. Mesleki Eğitim Fuarı’nın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Köseoğlu, fuarı ziyaret eden veli ve öğrencileri de tebrik ederek iletişim alanında istihdamı artırmaya yönelik olarak Basın İlan Kurumu’nun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bu haber toplam 363 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.