Muğla’da Skandal!

Muğla’da Skandal!
FERDİ YAVUZ - Muğla’da, öğrencilerin TC kimlik numaraları ve ev telefonları ile anne-baba isimlerine kadar her türlü kişisel bilgileri, internette yer...

FERDİ YAVUZ - Muğla’da, öğrencilerin TC kimlik numaraları ve ev telefonları ile anne-baba isimlerine kadar her türlü kişisel bilgileri, internette yer alan bazı reklam firmalarının eline geçti.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

MİLLİ EĞİTİM’DEN RESMİ AÇIKLAMA: “MUĞLA CUMHURİYET SAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTUR”

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “02/10/2019 Çarşamba günü müdürlüğümüze intikal eden bazı şikayetlerde bir şüpheli organizasyonun, öğrenci velilerini arayarak öğrenci için rehberlik ve interaktif eğitimler adı altında eğitim verecekleri söylemiyle görüşmeler yaptığı tespit edilmiştir. Söz konusu şahısların aramalarda farklı isimler kullandığı fakat aramaları 0555 004 36 92 nolu telefon numarasıyla yaptığı anlaşılmıştır. Konunun müdürlüğümüze ulaşması ile acilen gerekli tüm tedbirler alınmıştır. İlçe Milli Eğitim Müdürlerine talimat verilerek okul müdürlerine, öğretmenlere, velilere bunun bir dolandırıcılık faaliyeti olabileceğinin ivedilikle duyurulması istenmiştir. Müdürlüğümüz toplu SMS servisi üzerinden tüm velilerimizin cep telefonlarına; ‘Sayın velimiz, şüpheli bir organizasyonun, velileri arayarak öğrenciler için rehberlik ve interaktif eğitimler verdiği söylemiyle görüşmeler yaptığı ve aramalarında farklı isimler kullandığı anlaşılmıştır. Bu tür şahıslara itibar edilmemesini rica ederiz. Şüpheli telefon numarası: 05550043692’ yazan kısa mesaj gönderilmiştir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak söz konusu şahıslarla ilgili Muğla Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.” ifadeleri kullanıldı.

Bu haber toplam 4375 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.