Muğla’da Tefeci Operasyonu

Muğla’da Tefeci Operasyonu
FERDİ YAVUZ- Muğla’da tefecilere darbe! Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce (KOM), Fethiye’de...

FERDİ YAVUZ- Muğla’da tefecilere darbe! Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce (KOM), Fethiye’de tefeci operasyonu yapıldı. Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

Muğla’da Tefeci Operasyonu

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Fethiye İlçesinde, vatandaşların ekonomik sıkıntılarından istifade ederek, verilen borç para karşılığında yüksek miktarda haksız kazanç sağladığı tespit edilen bir şebekeye yönelik olarak çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında delillendirme aşamasının sona ermesiyle birlikte Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatla birlikte şüphelilerin yakalanması amacıyla bugün operasyon başlatıldı.

Muğla’da Tefeci Operasyonu

Dosya savcısı tarafından “Tefecilik” suçlamasıyla hakkında gözaltı kararı verilen 21 şüphelinin, ikamet ve işyerlerinde adli arama işlemleri yapıldı. Adli arama işlemleri kapsamında çok sayıda çek, senet, tapu ve bir adet tabanca ele geçildi. Operasyon kapsamında şu ana kadar 21 şüphelinin tamamı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin, Emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bu haber toplam 1780 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.