Muğla'da Tenis Turnuvası düzenlendi

Muğla'da Tenis Turnuvası düzenlendi
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Türkiye 8-9 Yaş Kış Kupası 01-05 Şubat 2021 tarihleri arasında Muğla Tenis Kulübünde gerçekleşti.Turnuva...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Türkiye 8-9 Yaş Kış Kupası 01-05 Şubat 2021 tarihleri arasında Muğla Tenis Kulübünde gerçekleşti.

Turnuva sonunda dereceye giren sporcuların ödüllerini Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb takdim ettiler.

Turnuvanın en centilmen Sporcuları Adas Turan Efe ve Mustafa Adar seçildi.

Turnuva sonunda kupa ve madalya kazanan sporcuların sıralamaları şu şekilde oluştu: “9 Yaş Kızlarda 1.Azra Alya Aydın (Fethiye Tenis Kulübü), 2. İlkim Sidar Kara (Didim Tenis Kulübü), 9 Yaş Consalation Kızlarda, 1. Beren Kirtik (Dalaman Tenis Kulübü), 2. Öykü Çerçi (Muğla Tenis Kulübü), 9 Yaş Erkeklerde, 1. Alp Hayreter (Ataşehir Tenis Kulübü), 2. Uras Bodur (İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü) 9 Yaş Erkeklerde, 1.Alp Sami Kocairi (Fethiye Tenis Kulübü), 2.Efe Arıman (Ataşehir Tenis Kulübü), 9 Yaş Consalation Erkeklerde, 1.Mert Can (Ferdi), 2.Karan Balcı (Dalaman Tenis Kulübü), 8 Yaş Kızlarda, 1.Beyza Acar,2.Ela Mergen,  8 Yaş Erkeklerde, 1.               Kıvanç Acar, 2. Enes Ali Vela”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “İnşallah bu pandemi dönemi biran önce son bulur ve tüm tesislerimiz sporcularımızla cıvıl cıvıl olur. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Tenis Kulübü Başkanımız Seyhan Heb'e tüm personellerimize teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum, ayrıca bu genç sporcularımızı tebrik ediyorum bu pandemi döneminde hareketsiz kaldığımız günlerde genç sporcularımız için iyi bir hareket olduğunu düşünüyorum. Biran önce sağlıklı günlere hep birlikte kavuşmayı diliyorum ve hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Bu haber toplam 369 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.