Muğla’da Terör Operasyonu

Muğla’da Terör Operasyonu
Muğla’da PKK/KCK terör örgütüne yönelik Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Menteşe, Ula ve Milas ilçelerinde...

Muğla’da PKK/KCK terör örgütüne yönelik Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Menteşe, Ula ve Milas ilçelerinde örgüt üyelerinin deşifre edilmesine yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Sabah erken saatlerde eş zamanlı Ula, Menteşe ve Milas ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, PKK/KCK ve PYD/YPG terör örgütüne ait fotoğraf, bayrak ve terörist başı Abdullah Öcalan’a ait fotoğrafları ve posterleri sosyal medya kanalıyla paylaşarak terör propagandası yapan 7 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan ve aralarında HDP Milas Eşbaşkanı Kamuran D.’nin de bulunduğu A.D. A.O. B.Ö. H.S. M.B.T. ve M.Ç. isimli 7 şüphelinin üst ve evlerinde yapılan aramada örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüphelinin sorguları sürerken, Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin terörle mücadele kapsamında çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 945 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.