Muğla’da yunus polis kazada yaralandı

Muğla’da yunus polis kazada yaralandı
Muğla'da devriye görevi sırasında kullandığı motosikleti mıcıra kaptırarak sürüklenen yunus polisi Hakan Sağman (45) yaralandı. Vücudunda kırıklar...

Muğla'da devriye görevi sırasında kullandığı motosikleti mıcıra kaptırarak sürüklenen yunus polisi Hakan Sağman (45) yaralandı. Vücudunda kırıklar olan Sağman'ın sedye ile ambulansa taşınırken 'Bana ne oldu' diyerek meslektaşlarına soru sordu.

Aykut Kurt

Kaza bugün saat 13.00 sıralarında Muğla–Göktepe yolunun Düzeyn mevkiinde meydana geldi. Bölgede devriye görevi yapan yunus polisi Hakan Sağman’ın kullandığı 48 A 4580 plakalı motosiklet yol kenarındaki mıcırda saplandı, yoldan çıkarak yaklaşık 50 metre sonra bir kaya parçasına çarparak durabildi. Sağman’ın peşinden gelen diğer motosikletli polis 112 ve meslektaşlarını arayarak yardım istedi. Olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralı polis Sağman ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağman’ın vücudunda kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Sağman’ın, sedye ile ambulansla alınırken bilincinin yerinde olduğu ve “Bana ne oldu?” diye meslektaşlarına sorduğu gözlendi. Sağman’ın peşinden gelen polis memuru amirlerine kazayı, “Kendisinden 50 metre kadar geride geliyordum. Sanırım motosikleti mıcıra kaptırdı, yoldan çıktı ve sürüklenmeye başladı” sözleriyle anlattı.

Bu haber toplam 1619 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.