Muğla’dan iki isim Merkez Yönetime girdi

Muğla’dan iki isim Merkez Yönetime girdi
13.Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Hakan İnan ile Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Optık’in sahibi Levent Akyer, Ankara’da yapılan 1. Olağan Genel Kurulda, Türk Optisyen...

13.Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Hakan İnan ile Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Optık’in sahibi Levent Akyer, Ankara’da yapılan 1. Olağan Genel Kurulda, Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Merkez Yönetim Kurulu’na seçildi.

Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği, Ankara’da 1. Olağan Genel Kurulu’nu 3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirdi.Mavi ve beyaz olmak üzere iki listenin yarıştığı genel kurulda beyaz liste ile seçime katılan Bursa Optisyen ve Gözlükçüler Oda Başkanı Ergün Karaçanak, Birlik Başkanlığı’na seçildi.

13.Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Hakan İnan ile Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akyer, Genel Kurulda Muğla’dan iki isim olarak Merkez Yönetim Kurulu’na seçildi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Levent Akyer, “Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliğinin 1. seçimli Olağan Genel Kurulunu Ankara’da  gerçekleştirdik Bundan sonraki süreçte kıymetli meslektaşlarımızın sorunlarını önerilerini ve taleplerini Ankara’da çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 346 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.