MUĞLALI FUTBOLCU BEŞİKTAŞ'TA

MUĞLALI FUTBOLCU BEŞİKTAŞ'TA
Muğlalı futbolcu Salih Uçan, süper ligin son şampiyonu Beşiktaş’a transfer oldu.Marmaris Belediye Spor Kulübü'nün altyapısında yetişen Salih Uçan Beşiktaş'a transfer oldu. Transferle ilgili Marmaris Belediye Spor Kulübü'nden...

Muğlalı futbolcu Salih Uçan, süper ligin son şampiyonu Beşiktaş’a transfer oldu.

Marmaris Belediye Spor Kulübü'nün altyapısında yetişen Salih Uçan Beşiktaş'a transfer oldu. Transferle ilgili Marmaris Belediye Spor Kulübü'nden açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Marmaris ve Marmarisspor sevdasını her fırsatta dile getiren, altyapımızdan yetişen salih uçan'a yeni takımı Beşiktaş’ta başarılar diliyoruz. Altyapımızda bulunan tüm çocuklarımıza futbolu kadar kişiliği ile de örnek olan Salih Uçan’ın yine bizi gururlandıracağına yürekten İnanıyoruz." denildi.

Uçan geçtiğimiz günlerde Marmaris Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Yaylalı'yı ziyaret etmişti.

Beşiktaş Spor Kulübü tarafından resmi siteden yaptığı açıklamada ise, “Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, orta saha futbolcusu Salih Uçan ile sözleşme imzalamıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Salih Uçan’a hoş geldin der, başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.