Muğlalı Muharrem Hasdemir Milli Takım Antrenörü oldu

Muğlalı Muharrem Hasdemir Milli Takım Antrenörü oldu
Hokey’de Muğla’ kulüp ve sporcuların elde ettikleri başarıların ardından Türkiye Hokey Federasyonu’da Muğlada ki antrenörleri milli takımlarda görevlendirmeye başladı.2009 yılında Hokey sporuna antrenör Serkan Şen’in...

Hokey’de Muğla’ kulüp ve sporcuların elde ettikleri başarıların ardından Türkiye Hokey Federasyonu’da Muğlada ki antrenörleri milli takımlarda görevlendirmeye başladı.

2009 yılında Hokey sporuna antrenör Serkan Şen’in yetenek taraması çalışmaları sonucunda sporcu olarak başlayan eski süper lig takımı oyuncusu Muharrem Hasdemir, Türkiye Hokey Federasyonu tarafından U19 Türkiye Kadın Hokey Milli Takımlarında Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.

Ege Yıldızları GSK ve Köyceğiz Balı spor kulüplerinde görev yapan Muharrem Hasdemir, 2017 yılından itibaren Hokey antrenörü olarak çeşitli yaş gruplarında görev alıyordu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye U19 Kızlar Milli Takım Baş Antrenörü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen , “13 yaşında Menteşe Dumlupınar Ortaokunda okul bahçesinde koşuştururken keşfedip Hokey ile tanışmasına vesile olduğum Muharrem, sporcu olarak milli takıma seçilemedi fakat azim ve çalışkanlığından hiçbir zaman vazgeçmedi. 2014 yılında Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesini kazanıp, Denizlinin Tavas ve Güney ilçelerinde Hokeyi başlattı  Denizli’de Hokeyin gelişmesine çok faydalı oldu üniversiteyi bitirdikten sonrada alt yapı ve Süper Lig takımlarımızda özveriyle görev yaptı milli takımdada zaten beraber çalışacağız, Allah yolunu açık etsin sporcu ve antrenörlerimizin her zaman yanındayım” dedi.

Bu haber toplam 884 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.