MUĞLA’LI ÖĞRENCİLERDEN ÖNEMLİ BAŞARI

MUĞLA’LI ÖĞRENCİLERDEN ÖNEMLİ BAŞARI
Buca IMSEF (International Music, Science, Energy, Engineering Fair) Bilim ve Sanat Fuarında, Muğla Yönelt Koleji Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Sercan Efe Karaman Biyoloji Dalında dünya üçüncüsü olarak Bronz madalya kazandı. Yönelt...

Buca IMSEF (International Music, Science, Energy, Engineering Fair) Bilim ve Sanat Fuarında, Muğla Yönelt Koleji Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Sercan Efe Karaman Biyoloji Dalında dünya üçüncüsü olarak Bronz madalya kazandı. Yönelt Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Ecem Topaloğlu ise Kimya dalında Teşvik ödülü aldı.

Buca Uluslararası Müzik, Bilim, Enerji, Mühendislik Fuarı'nda (IMSEF - International Music, Science, Energy, Engineering Fair) proje ödülleri sahiplerini buldu.

Muğla Yönelt Koleji Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Sercan Efe Karaman Biyoloji Dalında dünya üçüncüsü olarak Bronz madalya kazandı. Yönelt Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Ecem Topaloğlu ise Kimya dalında Teşvik ödülü aldı.

Yönelt Koleji’nce yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“BUCA IMSEF Uluslararası Proje Yarışması’nda 26 Ülke, 166 Proje arasında okulumuz Muğla Özel Yönelt Fen Lisesi öğrencilerinden Sercan Efe Karaman, Biyoloji dalında dünya üçüncülüğü ve Arjantin’de Ülkemizi temsil ödül kazandı. Okulumuz Muğla Özel Yönelt Anadolu Lisesi Öğrencimiz Ecem Topaloğlu, uluslararası teşvik ödülü ve Endonezya’da ülkemizi temsil ödülü kazandı.

Gurur veren başarıda emeği geçen öğrencilerimize ve Yönelt Koleji proje koordinatörü Mehmet Ali Onaran’a tebrik ederiz.”

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.