Muğlalı polis memuru şehit oldu

Muğlalı polis memuru şehit oldu
Neval Çolak- Eskişehir'de polis aracıyla görevden dönerken yaşanan kaza sonucu ağır yaralanarak, yoğun bakımda tedavi altına alınan Muğlalı Polis Memuru...

Neval Çolak- Eskişehir'de polis aracıyla görevden dönerken yaşanan kaza sonucu ağır yaralanarak, yoğun bakımda tedavi altına alınan Muğlalı Polis Memuru Cengiz Kuloğlu (53) şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün öğle saatlerinde Eskişehir-Seyitgazi yolu Eskişehir Teknik Üniversitesi girişinde meydana geldi. Tepebaşı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Aşan ve Cengiz Kuloğlu, ilçeye bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir kablo hırsızlığı ihbarına gitti. Dönüş yolunda Mustafa Aşan'ın kullandığı 26 A 7527 plakalı ekip otosu, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırıma çarpıp, takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan Mustafa Aşan ve Cengiz Kuloğlu yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan polis memurları daha sonra Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan 28 yıllık polis memuru olan evli ve 1 çocuk babası Cengiz Kuloğlu ise yoğun bakıma alınırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Polis Kuloğlu’nun cenazesinin memleketi Muğla’da toprağa verileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 2306 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.