Muğlalı şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Muğlalı şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Eskişehir’de Tepebaşı Mahallesi’ndeki bir ihbardan dönmekte olan aracın takla ataması sonucu şehit olan Polis Memuru Cengiz Kuloğlu’nun cenazesi memleketi...

Eskişehir’de Tepebaşı Mahallesi’ndeki bir ihbardan dönmekte olan aracın takla ataması sonucu şehit olan Polis Memuru Cengiz Kuloğlu’nun cenazesi memleketi Muğla’ya getirildi. Evli ve 1 çocuk babası olan şehidin naaşı, Muslihittin Camii’nde düzenlenen törenin ardından Muğla Merkez Yeni Mezarlık Şehitliği’nde toprağa verildi.

Haber: Neval Çolak

Fotoğraf: Sinem Karakaya

Eskişehir’deki bir ihbardan dönerken, içinde bulunduğu aracın takla ataması sonucu şehit olan Polis Memuru Cengiz Kuloğlu’nun naşı, memleketi Muğla’da toprağa verildi.

Muğlalı şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis memuru için memleketi Muğla’nın Menteşe ilçesindeki Muslihittin Camii’nde tören düzenlendi. Cenaze töreninde, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş,  Muğla Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, Aksaz Deniz Üssü Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, STK temsilcileri, siyasi parti il ve ilçe temsilcileri, kurum müdürleri, polis ve jandarma ekipleri ile şehit yakınları hazır bulundu.

Cenaze töreninde fenalaşan şehit eşi Filiz Kuloğlu kendisine başsağlığı dileyen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a eşinin mesleğini çok sevdiğini, işinde disiplinli biri olduğunu belirterek, “Eşim bizi şereflendirmek ve onurlandırmak için şehit oldu. Acıyı ve gururu bir arada yaşıyoruz” dedi.

Şehit polisin oğlu Doğukan Kuloğlu, cenaze törenine babasının üniformasıyla katıldı.

Olay

Kaza 13 Temmuz Pazartesi günü öğle saatlerinde Eskişehir-Seyitgazi yolu Eskişehir Teknik Üniversitesi girişinde meydana geldi. Tepebaşı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Aşan ve Cengiz Kuloğlu, ilçeye bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki bir kablo hırsızlığı ihbarına gitti. Dönüş yolunda Mustafa Aşan’ın kullandığı 26 A 7527 plakalı ekip otosu, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırıma çarpıp, takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan Mustafa Aşan ve Cengiz Kuloğlu yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan polis memurları daha sonra Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan 28 yıllık polis memuru olan evli ve 1 çocuk babası Cengiz Kuloğlu ise yoğun bakıma alınırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bu haber toplam 1735 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.