MUĞLANIN GURURU SELVİ İLYASOĞLU

MUĞLANIN GURURU SELVİ İLYASOĞLU
Muğlalı sporcu Selvi İlyasoğlu 23. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Güreş Turnuvasında kadınlar 59 kilo da altın madalyanın sahibi oldu.Muğla Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Selvi İlyasoğlu, 28-30...

Muğlalı sporcu Selvi İlyasoğlu 23. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Güreş Turnuvasında kadınlar 59 kilo da altın madalyanın sahibi oldu.

Muğla Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Selvi İlyasoğlu, 28-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen 23. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Güreş Turnuvasında kadınlar 59 kilo da altın madalyanın sahibi oldu.

Milli Güreşçi Selvi İlyasoğlu daha önce kazanmış olduğu Türkiye şampiyonluğundan sonra uluslararası turnuva da da şampiyon olarak Avrupa Güreş Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Kendi yaş kategorisi yıldızlar olan genç sporcu, gençler kategorisinde doktor raporuyla güreşerek altın madalyayı almayı başarmış ve ülkemize ve Muğla'ya gururu yaşattı.

59 kilogramda mücadele eden milli sporcu Selvi İlyasoğlu finalde karşılaştığı rakibi Kırgız Sezim Zhumonazarova’yu tuşla yenmeyi başararak altın madalyanın sahibi oldu.

Bu haber toplam 622 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.