Muğla'nın ilk kişiye özel salonu hizmette

Muğla'nın ilk kişiye özel salonu hizmette
Muğla'da ilk kişiye özel salonu hizmete başladı.  Muğla'nın Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi Çakırlar sokakta faaliyete başlayan Beauty Bar, misafirlerini...

Muğla'da ilk kişiye özel salonu hizmete başladı.  Muğla'nın Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi Çakırlar sokakta faaliyete başlayan Beauty Bar, misafirlerini bekliyor.

Sinem Korkmaz

Muğla'nın Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi Çakırlar sokakta faaliyete başlayan Beauty Bar, hizmet vermeye başladı. Muğla'da bir ilk olan kişiye özel VİP salon kısa zaman önce açılmasına rağmen büyük ilgi görüyor. Herkesin ruhunun eşsiz olduğunu söyleyen İşletme sahibi Rana Necla İlginli, "Burası ruhu eşsiz olanların adresi" dedi.

Randevu sistemi ile çalıştıklarını dile getiren Beauty Bar işletme sahibi Rana Necla İlginli "10 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyim. Birçok firmayla çalıştım. Alanımda bir çok eğitimler aldım. Yurtiçinde ve yavru vatanımız Kıbrıs'ta 5 ve 7 yıldızlı otellerde hizmette bulundum. Her şeyden önce işimi severek yapıyorum. Herkesin de işini severek yapmasını düşünen biriyim. Kişiye özel VİP bir salon açtım. Pandemiden önce de böyle bir fikrim vardı. Bir salonda 10 tane koltuk olmasındansa kişiye kendini özel hissettirmek ve ona özel hizmet vermek istedim. Pandemi patladığında bunlar bu işin ekstrası olmuş oldu. Zaten tüm ürünlerimiz kişiye özel ve tek kullanımlık. Bu konu pandemi öncesinde de böyleydi. Mutlaka randevu sistemi ile çalışıyoruz. Kişiye özel VİP bir salon çünkü. Aslında bu Muğla'da değil Türkiye'de bir ilk ve tek. Umarım bunun devamını da gelir . Kişisel bakım alanında bu olayın insanlar için önemli olduğunu düşünüyorum. Bir yere gittiğimde nasıl hizmet almak istiyorsam, aynı hizmeti de gelen misafirlerime vermek istiyorum. Herkesin ruhu eşsizdir. Burası ruhu eşsiz olanların adresi." dedi.

İŞTE TECRÜBE GEREKLİ

Ön yargıları kırmak istediğini dile getiren İlginli, "Salonumuz dışında da Ege bölgesi olmak şartıyla dışarıya da servis veriyorum. Ev, ofis tarzı yerlere de hizmetimiz bulunmakta. Her hizmeti vermiyorum. Profesyonel olduğum ve yapmaktan hoşlandığım işleri yapıyorum. İpek kirpik, kirpik lifting,  kaş botoksu, kirpik botoksu, el,ayak bakımları, el,ayak süt banyosu, manikür, pedikür, protez tırnak, nail art, mikro bileydik, kaş laminasyonu, saç banyosu,saç keratini, saç botoksu kişiye özel kişisel bakım adı altında aklınıza ne geliyorsa estetik hariç her şeyi salonumda uyguluyorum. Tüm bunların yanı sıra ipek kirpik, kirpik liftigi gibi işlemler ülkemizde çok yeni. Bu işlemler hakkın çok fazla yanılmalı algılar söz konusu. Bu algıları kırmak adına Muğla'da bir salon açtım. Bilip bilmeden eğitim almadan çok işlem yapan kişi var. İnternet üzerinden malzeme sipariş edip önüne gelen her insana hizmet veren çok kişi var. Ben bu algıyı kırmak için bu hizmeti sunuyorum. Her şeyden önce yaptığınız işi bilmeniz ve eğitim almanız gerekli. Bu işte biraz tecrübe edinmenin gerekli olduğunu düşünüyorum" dedi.

PAKET HİZMETLERİ MEVCUT

"Kendimi çok çok üstlerde görmesem de ben aynı zamanda profesyonel makyaj artistiyim.  Bununla da ilgili gelin saç ve makyajı üzerine bir gelin paketim var. Gelinin tüm kişisel bakımını üstleniyorum. Aynı zamanda gelinimizin kınası nişanı düğünü hangi özel günü varsa,eğlenceleri başladıktan 2 saat sonra bulundukları yerde kendilerini ziyaret edip çekim arasında kişinin saç ve makyajını değiştirip ona özel yıllarca unutamayacağı bir hizmet sunuyorum."

"PROFESYONEL HİZMET ANLAYIŞIM  KİŞİYE ÖZEL HİZMET SAĞLAMAK"

Muğla'nın kadınlarının güçlü duruş sergilediğine değinen Rana Necla İlginli, "İlk duyumlara göre Muğla halkı biraz farklı. Buraya tutunmak biraz zor. Buranın insanı konumu itibariyle bir çok şey elinin altında olan insanlar. Maddi düzeyi yüksek insanlar. Her ne kadar kısmi yanlış duyumlar olsa da Muğla halkıyla ilgili ben şahsen kendilerini çok sevdim ve çok sıcak kanlı buldum. Bana yaklaşımları, açılışımla ilgili tepkileri çok güzel oldu.  Burada emin olun ki çok kaliteli insanlar var. Ben de böyle kaliteli insanlara hizmet vermeyi çok seviyorum ve çok mutluyum. Buranın kadınları güçlü kadınlar. Bende ayakları üzerinde güçlü durmuş bir kadın bir anne olarak buradaki kadınlarla birlikte olmaktan çok mutluyum. İşletmem için çok küçük diyenlere buranın kişiye özel bir yer olduğunu söylediğimde herkesin yüzünde aynı ifadeyi gördüm. Bu ifade beni çok mutlu etti. Umarım Muğla'ya tutunabilen esnaflardan biri olurum.  Benim verdiğim hizmeti anlatan  kısaca özetim şudur ki, kişiye özel VİP salonumda, kişisel bakım alanın da bir çok hizmeti hijyenik bir şekilde alabiliyor insanlar. Profesyonel hizmet anlayışım  kişiye özel hizmet sağlamak. Freelance hizmetlerim de bulunuyor. Ev, ofis ve şehir dışına servisim var. Muğlalı kadınlarımızı bekliyorum.  Buradan çok sevdiğim bir arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum. Caner Girgin benim bu mesleğe başlamama ön ayak oldu. Sevgili meslektaşım, üstadıma saygılarımı sunuyorum. Kendisi şuan askerde dualarım onunla" dedi.

Bu haber toplam 1134 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.