MUĞLA'NIN KIZLARINA PROTOKOL DESTEĞİ

MUĞLA'NIN KIZLARINA PROTOKOL DESTEĞİ
Hafta sonu Isparta da sezonun ilk karşılaşmasına çıkacak olan Muğla Karya Kadın Basketbol Ligi Takımını karşılaşma öncesi Muğla’da ki son antrenmanında Muğla protokolü yalnız bırakmadı.Sezonun ilk karşılaşmasına çıkacak...

Hafta sonu Isparta da sezonun ilk karşılaşmasına çıkacak olan Muğla Karya Kadın Basketbol Ligi Takımını karşılaşma öncesi Muğla’da ki son antrenmanında Muğla protokolü yalnız bırakmadı.

Sezonun ilk karşılaşmasına çıkacak olan Muğla Karya Kadın Basketbol Takımını protokol yalnız bırakmadı.  Muğla’nın Kızlarının Menteşe Spor Salonunda yapılan antrenmanına Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Çiçek, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özcan Saygın, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve Kulüp Yönetim kurulu tam kadro katılarak kızlara büyük moral verdiler.

Bu sezon yeni kurulan ve Menteşe’nin ilk Kadınlar Basketbol Ligi takımı olan Muğla Karya Kadın Basketbol takımının idmanını izleyen Kaymakam Eriş, Rektör Çiçek ve beraberindekiler daha sonra sporcularla sohbet ederek başarılar diledi.

Sporculara tatlı ikram eden Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, “Çoğunluğu MSKÜ öğrencisi olan sporcularımızı kutluyorum. Hem ağır ders programı hem de zorlu antrenman sürecini birlikte götürmek gerçekten kolay değil. Biz Menteşemizde bu tür takımlarımızı son derece önemsiyoruz ve önümüzdeki dönem bununla ilgili projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu bağlamda Üniversite öğrencilerimizin aynı zamanda Spor yapmalarını teşvik edeceğiz. Bu kulüplerimizi destekleyeceğiz. Sporun yanında Kötekli’de Sanat kültür çalışmalarını da başlatacağız.  Ben burada ki sporcularımızla olmaktan dolayı son derece mutluyum. Kazansınlar, kaybetsinler şimdiden kendilerine antrenörlerine başarılar diliyorum. Kapım her zaman açık elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” dedi.

Kendisinin de 6 yaşından beri sporun içinde olduğunu söyleyen MSKÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Çiçek “Pırıl pırıl öğrencimiz olan kızlarımızı burada antrenmanda görmek beni çok mutlu etti. Takımımıza başarılar diliyorum her zaman yanlarındayız” dedi.

Daha sonra bir süre antrenmanı seyreden Menteşe Kaymamı Mehmet Eriş antrenman sonunda sporculara tatlı ikram etti.

Bu haber toplam 287 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.