“MUĞLA’NIN UNUTULMAYAN LEZZETLERİ” LANSMANI YAPILACAK

“MUĞLA’NIN UNUTULMAYAN LEZZETLERİ” LANSMANI YAPILACAK
Muğla Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği’nin 21 Ekim 2021 Perşembe günü açılışını yapacağı Mutfak Atölyesi ve Semt Pazarı Açılış Töreninde “Muğla’nın Unutulmayan Lezzetleri” adlı projenin lansmanı yapılacak....

Muğla Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği’nin 21 Ekim 2021 Perşembe günü açılışını yapacağı Mutfak Atölyesi ve Semt Pazarı Açılış Töreninde “Muğla’nın Unutulmayan Lezzetleri” adlı projenin lansmanı yapılacak. Proje gereği Muğla Gastronomi ve Gutfak Sanatları Derneği okulda seminer verdi.

Türkiye’nin, turizm ve otelcilik eğitimi veren okulları arasında,  alanında tek Ar-Ge merkezi olarak seçilen ve proje okulu ilan edilen Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin geçen yıl gerçekleştirdiği ve Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanan “Uygulama Otellerinde Duyusal Markalaşma”  ve “Beslenme Dostu Okul Çöreği” adlı iki projenin ardından, bu sene hayata geçirdiği “Muğla’nın Unutulmayan Lezzetleri” adlı projenin lansmanı, Muğla Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği’nin 21 Ekim 2021 Perşembe günü açılışını yapacağı Mutfak Atölyesi ve Semt Pazarı Açılış Töreninde yapılacak.

“Muğla’nın Unutulmayan Lezzetleri” adlı yeni projede, Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri, Muğla Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği ile işbirliğine giderek, Muğla Yöresi ’ne ait unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetleri, farklı etkinlikler düzenleyerek tekrar gündeme getirip; coğrafi işaretler ile tescilleyerek, Muğla turizmine katkı sağlamayı hedefliyor.

Bu bağlamda 21 Ekim 2021 Perşembe günü açılacak olan Mutfak Atölyesi ve Semt Pazarı’nda yarışmalar ve değişik etkinliklerle projenin ilk ayağı gerçekleştirilmiş olacak.

Bu haber toplam 444 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.