Muğlaspor 4 haftadır galibiyetle tanışamadı

Muğlaspor 4 haftadır galibiyetle tanışamadı
Geçtiğimiz Pazar günü evinde ağırladığı 1954 Kelkit Belediyespor’a da mağlup olarak geçen 4 haftalık sürede galibiyetle tanışamayan Muğlaspor,...

Geçtiğimiz Pazar günü evinde ağırladığı 1954 Kelkit Belediyespor’a da mağlup olarak geçen 4 haftalık sürede galibiyetle tanışamayan Muğlaspor, şu ana kadar elde ettiği 1 puanla ligin 15’nci sırasına geriledi. Son oynanan 1954 Kelkit maçını değerlendiren Teknik Direktör Egemen Urhan, aşırı motivasyondan dolayı basit hatalar yaptıklarını söyledi.

Spor Servisi

TFF 3. Lig 4. Grup’taki temsilcimiz Muğlaspor’da işler iyi gitmiyor. Ligin geride kalan 4 haftasında sadece Sultanbeyli deplasmanından 1 puan çıkartabilen Muğlaspor, geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde konuk ettiği 1954 Kelkit Belediyespor maçından da sıfır çekince, 17 takımın bulunduğu grubunda 15’nci sıraya geriledi.

1954 Kelkit maçını gazetemize değerlendiren Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, oyuncularının maça aşırı konsantre olduğunu, aşırı motivasyondan dolayı da basit hatalar yaptıklarını ifade etti.

Özellikle ilk 30 dakikada çok önemli fırsatlar yakalayıp değerlendiremediklerini kaydeden Teknik Direktör Egemen Urhan, “Rakibin kalemize geldiği ilk pozisyonda gol yedik, bu da saha içindeki gerilim ve stresi arttırdı” dedi.

Yaş ortalaması 22 olan genç bir takım olduklarını ifade eden Urhan, “Bir an önce gol atıp maçı çevirme düşüncesinin stresi maçı etkiledi. Taktiksel disiplinden çıktık ve tamamen suni baskıya döndük. Genel anlamda istediklerimizi yapamadık. Rakibimiz de gerçekten iyi bir takımdı. Tabii bu bir bahane olmamalı, yenemiyorsak yenilmememiz gerekirdi. Bu maçtan bir beraberlik çıkarabilirdik. Kendi beceriksizliğimizden ve dikkatsizliğimizden bu fırsatı kaybettik” diye konuştuk.

Bu haber toplam 856 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.