Muğlaspor, Akbulut ile yolları ayırdı

Muğlaspor, Akbulut ile yolları ayırdı
Misli.com 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta kendi sahasında Kozan’a 2-1 yenilerek düşme hattından çıkamayan Muğlaspor’da teknik direktör Mehmet Akbulut, antrenör Çetin Demir ve kaleci antrenörü Nuri İhsan Erdoğan ile yollar...

Misli.com 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta kendi sahasında Kozan’a 2-1 yenilerek düşme hattından çıkamayan Muğlaspor’da teknik direktör Mehmet Akbulut, antrenör Çetin Demir ve kaleci antrenörü Nuri İhsan Erdoğan ile yollar ayrıldı.

Sinem Korkmaz

Lig’de art arda aldığı kötü sonuçlarla düşme noktasına gelen, 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor’da yine bir ayrılık yaşandı. Muğlaspor Kulübü yaptığı yazılı açıklama ile Teknik Direktör Mehmet Akbulut ile yolları ayırdığını duyurdu. Yeşil beyazlı takım, ligin başlamasından bu yana Teknik Direktörde üçüncü ayrılığı yaşıyor.

Muğlaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:“Ligin ikinci yarısının başında göreve getirilen teknik direktör Mehmet Akbulut ve ekibiyle yollarımız karşılıklı olarak ayrılmıştır. Teknik Direktör Mehmet Akbulut, antrenör Çetin Demir ve kalece antrenörü Nuri İhsan Erdoğan’a hizmetleri için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.”

Bu haber toplam 775 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.