Muğlaspor, Aksaray deplasmanında puan arayacak

Muğlaspor, Aksaray deplasmanında puan arayacak
Lige kötü bir başlangıç yapan Muğlaspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı 68 Aksarayspor karşısında puan arayacak. Sakatlıkları nedeniyle...

Lige kötü bir başlangıç yapan Muğlaspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı 68 Aksarayspor karşısında puan arayacak. Sakatlıkları nedeniyle Mümin ve Osman’dan yoksun kadrosuyla bu sabah Aksaray’a yola çıkan yeşil beyazlılarda hedef, Muğla’ya mutlak puanla dönmek. Teknik Direktör Egemen Urhan, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirtti.

Spor Servisi

Ligde oynadığı 4 maçtan sadece 1 puan toplayabilen Muğlaspor, Cumartesi günü  deplasmanda karşılaşacağı 68 Aksarayspor maçı için Perşembe günü (bugün) yola koyuldu.

Mümin ve Osman’ın sakat olduğu için Aksaray maçında forma giyemeyeceği öğrenilen Muğlaspor’da hedef, deplasmandan puanla dönmek.

Maça iyi hazırlandıklarını belirten Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Genel olarak sıkıntımız belli. Daha önce de söyledim lige geç hazırlanmak durumunda kaldık ama her şeyi zamanla yerli yerine oturtacağız” dedi.

Her geçen gün daha da iyi olacaklarının sinyalini de veren genç teknik adam, “İyi olacağız. Orduspor ile oynadığımız maçtan bugüne kadar baktığımızda rakiplerimize göre daha fazla pozisyona giriyoruz. Oyun oynamayı daha çok isteyen taraf hep biziz. Genç bir takımız. Aldığımız sonuçlarda biraz acemilik, biraz becerisizlik bu kötü sonuçları almamızda etkili oldu” dedi.

Bu haber toplam 1158 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.