Muğlaspor altyapısında akademik atılım ''MUFA''

Muğlaspor altyapısında akademik atılım ''MUFA''
Muğlaspor, kulübün unutulmaz futbolcularından Abdurrahman Uçar'ın başkanlığında kurulan yeni yönetimiyle birlikte altyapı çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.Muğlaspor'un kuruluş felsefesi olan ''Gençler Ocağı'' ...

Muğlaspor, kulübün unutulmaz futbolcularından Abdurrahman Uçar'ın başkanlığında kurulan yeni yönetimiyle birlikte altyapı çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.

Muğlaspor'un kuruluş felsefesi olan ''Gençler Ocağı''  sloganından yola çıkan yeşil-beyazlı yönetim, kulübün özüne dönmesi için kolları sıvadı. Muğlaspor ve Saburhanespor altyapılarının güç birliği yapması sonrasında kulübün efsane futbolcularından Sabri Çetin altyapıda genel koordinatörlük görevine getirildi. Öte yandan altyapının akademik bir havaya bürünmesi için tüm altyapı çalışmaları Muğlaspor Futbol Akademisi(MUFA) adı altında birleştirildi. Çeşitli yaş kategorilerinde antrenmanlar devam ederken, futbol okulu çalışmaları da deneyimli antrenörler nezaretinde sürüyor.

Pandemi döneminde genç sporcuların çok zorluklar yaşadıklarını vurgulayan Muğlaspor yöneticileri, amaçlarının gençleri sokaklardan kurtarmak ve spor yapmalarını sağlamak olduğunu ifade ettiler.

Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.