Muğlaspor, çalışmalarını sürdürüyor

Muğlaspor, çalışmalarını sürdürüyor
Muğlaspor,  19 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan Bayrampaşa maçına İstanbul’da hazırlanıyor.  Geçtiğimiz haftasonu Kasımpaşa maçından sonra...

Muğlaspor,  19 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan Bayrampaşa maçına İstanbul’da hazırlanıyor.  Geçtiğimiz haftasonu Kasımpaşa maçından sonra haftasonu ligde oynayacağı Bayrampaşa maçı için İstanbul’da kalan ve çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, kampa devam ediyor.

Sinem Korkmaz

Kasımpaşa maçından sonra haftasonu ligde oynayacağı Bayrampaşa maçı için İstanbul’da kalan ve çalışmalarını sürdüren Muğlaspor’da hedef deplasmandan 3 puan ile dönmek. Yeşil beyazlılar, kupa maçı sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı Futbol Sahası’nda antrenman gerçekleştirdi.  19 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Egemen Urhan, Türkiye Kupası 5.turunda Kasımpaşa’ya elendikleri maçtan sonra lige odaklandıklarını ve toplayabildikleri kadar puan toplama hedefinde olduklarını söyledi.

Öte yandan oynanacak karşılaşmada cezalı oyuncu bulunmazken Süleyman Çelik’in sakatlığından ötürü maç durumunun belirsiz olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 541 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.