Muğlaspor da, yeni sezon hazırlıkları

Muğlaspor da, yeni sezon hazırlıkları
Yeni sezon öncesi transferlerini sürdüren Muğlaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında Hasan Çelebi, Erol Aydın ve Osman Kocaağa ile sözleşme yeniledi.Sinem...

Yeni sezon öncesi transferlerini sürdüren Muğlaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında Hasan Çelebi, Erol Aydın ve Osman Kocaağa ile sözleşme yeniledi.

Sinem Korkmaz

19 Eylül’de başlayacak olan yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak olan Muğlaspor transferlere devam ediyor. Yeşil beyazlı kulüp son olarak Hasan Çelebi, Erol Aydın ve Osman Kocaağa ile sözleşme yeniledi.  Sözleşmeye imza atan futbolcular, Muğlaspor ile yeniden anlaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

ÇALIŞMALAR HIZLI BAŞLADI

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Muğlalı ‘Teknik Adam’ Egemen Urhan ile anlaşan Muğlaspor, antrenmanlarına hızla başladı. Urhan eşliğinde özel çalışmalar gerçekleştiren Yeşil beyazlı oyuncular, düz koşu ve çift kale maç gibi çalışmalarla yeni sezon hazırlıklarını hızla sürdürüyor.

FUTBOLCULAR COVİD-19 TESTİNDEN GEÇTİ

Öte yandan, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak olan Yeşil beyazlı oyuncular, teknik ve idari ekip, son olarak Muğla Halk Sağlığı Laboratuvarı’nda Covid-19 PCR testinden geçti.

Bu haber toplam 843 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.