Muğlaspor Defansına Takviye

Muğlaspor Defansına Takviye
26-27 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak olan Profesyonel 3. Lig maçları öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor Kulübü 1991 doğumlu defans...

26-27 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak olan Profesyonel 3. Lig maçları öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor Kulübü 1991 doğumlu defans oyuncusu Alican Özaltun ile anlaşmaya vardı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor defans oyuncusu Alican Özaltun ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Kırıkhanspor’da forma giyen 26 yaşındaki defans oyuncusu Alican Özaltun futbola 2002 yılında Buca Belediyespor’da başladı. 2010 yılına kadar Buca Belediyespor’da  Amatör olarak forma giyen Özaltun 2010 yılında Dardanelspor’da profesyonelliğe ilk adımı attı. Defans oyuncusu Alican Özaltun daha sonra sırasıyla Darıca Gençlerbirliği, Arsinspor, Yeşil Bursa A.Ş, Yomraspor ve Kırıkhanspor’da profesyonel olarak forma giydi.

Muğlaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Alican Özaltun, kendisini Muğlasporlu yapan imzayı Kulüp Menajeri Özcan Öz’ün de katıldığı törende attı.

Bu haber toplam 918 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.