MUĞLASPOR DEPLASMANDA, YATAĞANSPOR KENDİ SAHASINDA OYNAYACAK

MUĞLASPOR DEPLASMANDA, YATAĞANSPOR KENDİ SAHASINDA OYNAYACAK
Bölgesel Amatör Lig. 9. Grup’ta mücadele eden iki Muğla takımından Muğlaspor ligin beşinci haftasında İzmir deplasmanında Kemalpaşaspor’a konuk olurken, bir diğer Muğla takımı Yatağanspor ise kendi sahasında Aydın Efelerspor’u...

Bölgesel Amatör Lig. 9. Grup’ta mücadele eden iki Muğla takımından Muğlaspor ligin beşinci haftasında İzmir deplasmanında Kemalpaşaspor’a konuk olurken, bir diğer Muğla takımı Yatağanspor ise kendi sahasında Aydın Efelerspor’u konuk edecek.

İki Muğla takımının da mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig. 9. Grup beşinci hafta maçları 28 Kasım Pazar günü oynanacak.

Ligde mücadele eden Muğlaspor önümüzdeki hafta sonu İzmir deplasmanında Kemalpaşaspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Efelerspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olan ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan yeşil beyazlı kulüp Kemalpaşaspor’u mağlup ederek galibiyetle tanışmayı hedefliyor. Hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor’da moraller yerinde.

BAL’da mücadele eden bir başka Muğla takımı Yatağanspor’da ligin beşinci haftasında kendi sahasında Aydın Efelerspor’u konuk edecek. Ligde geçtiğimiz hafta sonu zorlu deplasmanda Sökespor ile golsüz berabere kalan Yatağanspor kendi sahasında oynayacağı Efeler maçını kazanıp ligdeki yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor.

Bölgesel Amatör Lig’de ilk dört hafta sonunda Yatağanspor yedi puanla beşinci sırada yer alırken, henüz galibiyetle tanışamayan Muğlaspor ise üç puanla yedinci sırada yer alıyor.

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.