Muğlaspor deplasmandan 1 puanla dönüyor

Muğlaspor deplasmandan 1 puanla dönüyor
Lig 3 Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, sezonun ikinci yarısının üçüncü maçında İstanbul Bayrampaşaspor deplasmanından 1-1’lik skorla 1 puanın...

Lig 3 Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, sezonun ikinci yarısının üçüncü maçında İstanbul Bayrampaşaspor deplasmanından 1-1’lik skorla 1 puanın sahibi oldu. Muğlaspor bu sonuçla ligdeki puanını 27’ye çıkardı.

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Altındağ Belediyespor ile 0-0’lık sonuçla berabere kalan Muğlaspor, sezonun ikinci yarısının üçüncü maçında İstanbul deplasmanında karşılaştığı Bayrampaşaspor ile 1-1’lik skorla 1 puanla evine dönüyor.

  1. Lig 3. Grup’ta mücadele den Muğlaspor, İstanbul Çetin Emeç Stadyumu’nda Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşma, ikinci yarıda gol sesi çıkmayınca bu sonuçla sona erdi.

Bayrampaşaspor maçın 16. dakikasında Mert Somay'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Yeşil beyazlılar ise 33. dakikada Ramazan Özkabak'ın attığı golle skoru eşitledi. İkinci yarısında gol olmayan maç 1-1 sonuçlandı.  Muğlaspor bu sonuçla puanını 27'ye çıkardı. Bayrampaşaspor ise ligde 25 puana ulaştı.

Deplasmandan 1 puanla evine dönen Muğlaspor, haftaya Somaspor ile kendi evinde mücadele edecek.

 

Bu haber toplam 703 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.