Muğlaspor, Diyarbekirspor’a hazır

Muğlaspor, Diyarbekirspor’a hazır
Muğlaspor 15 Şubat Cumartesi günü kendi sahası ve seyircisi karşısında Diyarbekirspor’u ağırlayacak. Yeşil beyazlılarda hedef mutlak galibiyet.Sinem...

Muğlaspor 15 Şubat Cumartesi günü kendi sahası ve seyircisi karşısında Diyarbekirspor’u ağırlayacak. Yeşil beyazlılarda hedef mutlak galibiyet.

Sinem Korkmaz

Geçtiğimiz hafta Darıca Gençlikspor deplasmanından galibiyet ile evine dönem 3. Lig 3. Grup temsilcisi Muğlaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbekirspor’u ağırlayacak.

Hafta boyunca Teknik Direktör Hasan Şermet yönetiminde hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan Muğlaspor Cumartesi günü saat 13.30’da Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacağı Diyarbekir maçı için kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak yollarına emin adımlar ile devam etmek istediklerini dile getiren Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, “Çağlayan’ın sakatlığı devam ediyor. Şuanda cezalı oyuncumuz yok. Darıca maçında ayağına aldığı darbeden ötürü Muratcan’ın küçük bir sakatlığı vardı, onun durumu da maç saatinde belli olacak. Oynanacak maç seyircimiz önünde, çok önemli bir maç. Bu maçı galibiyetle sonuçlandırmalıyız. Zorlu haftaya giriyoruz artık, Çarşamba günü de Pazarspor ile maçımız var. Galip gelip yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.