Muğlaspor, Eski Hakem Mutlu Çelik İçin Suç Duyurusunda Bulundu

Muğlaspor, Eski Hakem Mutlu Çelik İçin Suç Duyurusunda Bulundu
SİNEM KARAKAYA- Muğlaspor Kulübü, eski hakem Mutlu Çelik için suç duyurusunda bulundu. Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz ve Yönetim Kurulu sosyal medyada...

SİNEM KARAKAYA- Muğlaspor Kulübü, eski hakem Mutlu Çelik için suç duyurusunda bulundu. Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz ve Yönetim Kurulu sosyal medyada kendilerine hakaret eden takımın eski oyuncusu ve eski hakemi Mutlu Çelik hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medyada Muğlaspor yönetimine açık açık hakaretli yorumda bulunan eski hakem için yönetim kurulu adına Muğlaspor Kulübü’nün Basın Sözcüsü ve Avukatı Gülen Bütüner tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulübün Basın Sözcüsü ve aynı zamanda Avukat olan Gülen Bütüner yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kulübümüzde geçmiş yıllarda futbol oynamış, bir süre de hakemlik yapmış olan ve halen kulübümüz üyesi olan Sayın Mutlu Çelik, sosyal medyada kulübümüz yönetim kurulu üyelerine hakaret içeren kelimeler kullanmıştır. Kulübümüz Başkanı Ve Yönetim Kurulu üyelerimiz bu hakaret içeren açıklama nedeniyle yasal haklarını kullanarak ilgili kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur. Kulübümüz yönetim kurulumuz göreve geldiği günden bu yana tüm çalışmalarını şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşarak gerçekleştirmiştir. Ligde son haftalarda aldığımız başarılı sonuçlar sonrası yolumuza emin adımlarla devam etmeyi planlıyoruz. Bu tür hakaret dolu yorumlar bizlerin başarılı çalışmalarına engel olamayacaktır. İlgili kişi hakkında bundan sonraki karar yüce yargınındır. Bu önemli gelişmeyi camiamızla paylaşmak için bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. Tüm yeşil beyaz sevdalılarına sevgi ve selamlarımızı sunarız.”

Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.