Muğlaspor, eski oyuncularına döndü

Muğlaspor, eski oyuncularına döndü
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Muğlaspor, kongresini tamamlamasının ardından transferlere hız verdi. Teknik Direktörlüğe Egemen Urhan’ı...

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Muğlaspor, kongresini tamamlamasının ardından transferlere hız verdi. Teknik Direktörlüğe Egemen Urhan’ı getiren Muğlaspor, şimdi de eski oyuncuları sol bek Polat Ertek ve kanat oyuncusu Süleyman Çelik ile sözleşme imzaladı.

Sinem Korkmaz

Teknik Patronluğa Egemen Urhan’ı getiren Muğlaspor transfere hız verdi. Yeşil-Beyazlı kulüp eski oyuncuları sol bek Polat Ertek ve kanat oyuncusu Süleyman Çelik ile sözleşme imzaladı.

19 Eylül’de Lig’in ilk maçına çıkacak olan 3. Lig ekibi Muğlaspor Teknik Direktörlüğe Egemen Urhan’ı getirmesinin ardından transferde imzalara başladı. Daha önceki yıllarda Muğlaspor’da kaptanlık yapan sol bek Polat Ertek ile kanat oyuncusu Süleyman Çelik sözleşme imzalayarak Yeşil-Beyazlı kulübün kadrosuna katıldı.

Yuvaya döndükleri için çok mutlu olduklarını belirten Polat Ertek ve Süleyman Çelik, “Evimize döndüğümüz için çok sevinçliyiz. Tüm şehir tek yürek olursa her türlü başarıya ulaşabiliriz. Her şey Muğlaspor için” şeklinde konuştu.

Polat Ertek ve Süleyman Çelik transferlerinin camiaya hayırlı olmasını dileyen Muğlaspor Genel Kaptanı Özgür Deniz Ateş, transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade etti. Transferlerin devam edeceğini belirten Genel Kaptan Ateş, imza aşamasına gelen transferleri açıklayacaklarını kaydetti.

Bu haber toplam 1341 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.