Muğlaspor Galibiyete Şartlandı

Muğlaspor Galibiyete Şartlandı
Muğlaspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Somaspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil beyazlılarda tüm planlar galibiyet üzerine...

Muğlaspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Somaspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil beyazlılarda tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu.

Sinem Korkmaz

Nazilli Belediyespor deplasman galibiyetiyle sezonun ikinci yarısına başlayan ve daha sonra Altındağ Belediye ve Bayrampaşaspor maçlarından birer puanla ayrılan 3. Lig 3. Grup temsilcisi Muğlaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Somaspor’u ağırlıyor.

Hafta boyunca Teknik Patron Hasan Şermet yönetiminde hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan Muğlaspor bugün saat 13.30’da Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacağı Somaspor maçı için kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Muğlaspor Galibiyete Şartlandı

Somaspor maçı öncesi takımda Çağlayan dışında sakat ya da eksik oyuncu bulunmadığı bilgisini veren Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, “Kart cezalısı oyuncumuz da bulunmuyor. Somaspor ile taraftarımız önünde kendi sahamızda mücadele vereceğiz. Kendi taraftarımız önünde inşallah galip geleceğiz. Takım moral, motivasyon ve teknik anlamda karşılaşmaya hazır. Kendi galip gelip yolumuzda devam etmek istiyoruz. Taraftarımızdan 90 dakika boyunca takımımızı desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.