Muğlaspor İç Transferde Ender ve Osman ile Anlaştı

Muğlaspor İç Transferde Ender ve Osman ile Anlaştı
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig temsilcisi Muğlaspor iç transferde takımın geçtiğimiz yılda formasını terleten kanat oyuncusu Ender...

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig temsilcisi Muğlaspor iç transferde takımın geçtiğimiz yılda formasını terleten kanat oyuncusu Ender Acar ile defans oyuncusu Osman Bodur ile yeniden anlaşarak sözleşme imzaladı.

  1. Lig ekiplerinden Muğlaspor iç transfere hızlı başladı. Yeşil beyazlı kulüp takımın geçtiğimiz yılda formasını başarıyla giyen Ender Acar ve Osman Bodur ile yeniden anlaştı. Kanat oyuncusu Ender Acar ile defans oyuncusu Osman Bodur yeniden sözleşmeye imza atarlarken, Muğlaspor’da kaldıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.

Futbol şubenin transfer çalışmalarına büyük bir titizlik içinde devam ettiğini ve iç transferde iki önemli oyuncu ile yeniden anlaştığını ifade eden Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hüseyin Nizamoğlu, ‘Ender ve Osman kulübümüzde başarıyla forma giyen futbolcularımız. İki futbolcumuzla yeniden anlaştığımız için çok mutluyuz. Bu anlaşmanın hem futbolcularımıza hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Futbol şubemiz hem iç hem de dış transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Anlaşma sağlanan futbolcularımızı hem kamuoyuna hem de basına açıklıyoruz. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar. Gelecek sezon için en iyi kadroyu kurma çalışmalarımız devam ediyor’ dedi.

Bu haber toplam 770 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.