Muğlaspor için komisyon kuruldu

Muğlaspor için komisyon kuruldu
Muğlaspor’da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Misli.com 4.grupta 8 puanla 16’ncı sıradaki Muğlaspor’u üst sıralara taşımak için ilin atanmış, seçilmiş ve iş insanları bir komisyon kurarak çalışmalara başladı.Sinem...

Muğlaspor’da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Misli.com 4.grupta 8 puanla 16’ncı sıradaki Muğlaspor’u üst sıralara taşımak için ilin atanmış, seçilmiş ve iş insanları bir komisyon kurarak çalışmalara başladı.

Sinem Korkmaz

Ligin ilk yarısını 8 puanla tamamlayarak düşme hattında yer alan Muğlaspor'u üst sıralara taşımak için Muğla'nın atanmış, seçilmiş ve iş insanları komisyon kurarak çalışmalara başkadı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“ Ortak değerimiz Muğlaspor’u bu durumdan hep birlikte kurtarmak için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Takımımız için hiçbir şey bitmiş değil. Ve hep birlikte Muğlaspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Biz bu ışığı gördük. Yapacağımız nokta transferlerle güçleneceğiz ve ikinci yarıda bambaşka bir Muğlaspor izleyeceğiz. Düştüğümüz bu durumdan bizlere çok büyük destekler sunan ilimizin Valisi Orhan Tavlı’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün’e, Menteşe Kaymakamımız Caner Yıldız’e, Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’e ve iş insanlarımız Menaf Kıyanç, Haluk Beyimoğlu, Tahir Ünsal, Şahin Kırkan ve Muğlaspor Yönetim Kuruluma çok teşekkür ediyorum. Özlenen Muğlaspor’u hep birlikte yaratıyoruz”

Muğlaspor’a kaynak yaratmak ve transfer politikasını doğru yöneltmek için Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız başkanlığında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu ve iş insanları Menaf Kıyanç, Haluk Beyimoğlu, Tahir Ünsal, Şahin Kırkan şimdiye kadar üç kez bir araya gelerek toplantı yaptılar. Kurulan komisyonunun ligler başladıktan sonra da sürekli bir araya geleceği, toplantılar gerçekleştireceği öğrenildi.

Bu haber toplam 416 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.