Muğlaspor kahvaltıda bir araya geldi

Muğlaspor kahvaltıda bir araya geldi
3.Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Bergama Belediyespor maçı öncesi Bizim Bahçe Restoran’da moral kahvaltısında bir araya geldi. Restoran sahibi...
  1. 3.Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Bergama Belediyespor maçı öncesi Bizim Bahçe Restoran’da moral kahvaltısında bir araya geldi. Restoran sahibi Hayati Gündoğdu, “Yarın oynanacak maç öncesi futbolcularımıza moral kahvaltısı düzenlemek istedik” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğlaspor, kendi sahasında ağırlayacağı Bergama Belediyespor maçı öncesi moral kahvaltısında buluştu.

  1. 3.Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Ligin 6. haftasında 28 Ekim Çarşamba günü kendi sahasında Bergama Belediyespor'u ağırlayacak. Oynanacak karşılaşma öncesi Bizim Bahçe Restoran sahibi Hayati Gündoğdu, moral kahvaltısı düzenleyerek, yeşil beyazlılarla kahvaltıda bir araya geldi.

Bergama maçı öncesi düzenlenen kahvaltının takıma moral olmasını istediğini söyleyen Hayati Gündoğdu, "Bir Muğlaspor’lu ve Muğla’da bir esnaf olarak Bergama maçı öncesi takımımıza moral ve motivasyon olması açısında kahvaltı organize ettik. Yeşil beyazlı takımla bir araya gelmekten mutluyuz. Umarım bu kahvaltı takımımıza moral olmuştur. Oynanacak Bergama maçında Muğlaspor’umuza başarılar dilerim. Sahadan galip ayrılacaklarına inancımız tam” şeklinde konuştu.

Kahvaltının ardından yeşil beyazlı takım, toplu fotoğraf çekiminin ardından son antrenmanlarını yapmak üzere restorandan ayrıldı.

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.