Muğlaspor Kayyuma gidiyor

Muğlaspor Kayyuma gidiyor
SİNEM KORKMAZ- Bölgesel Amatör Lig'e düşen Muğlaspor'da geçen sezon ortasında başkanlığa gelip 23 Haziran'da yapılan kongrede yönetime aday çıkmayınca kulübün kayyuma gitmemesi için göreve yeniden talip olan Başkan Hüseyin...

SİNEM KORKMAZ- Bölgesel Amatör Lig'e düşen Muğlaspor'da geçen sezon ortasında başkanlığa gelip 23 Haziran'da yapılan kongrede yönetime aday çıkmayınca kulübün kayyuma gitmemesi için göreve yeniden talip olan Başkan Hüseyin Nizamoğlu'nun istifa etmesinin ardından yeniden genel kurulu olan Muğlaspor'da sular durulmuyor.

Bölgesel Amatör Lig'e düşen Muğlaspor'da geçen sezon ortasında başkanlığa gelip 23 Haziran'da yapılan kongrede yönetime aday çıkmayınca kulübün kayyuma gitmemesi için göreve yeniden talip olan Başkan Hüseyin Nizamoğlu'nun istifasının ardından bugün yapılacak kongre öncesi hiç bir adayın çıkmaması ve kulübün kayyuma gidiyor olması Muğlaspor camiasında büyük endişe yarattı.

Haberin yayına hazırlandığı zamana kadar hiç bir isim Muğlaspor kulübü başkanlığına adaylığını açıklamazken, bu durum taraftarlarda endişe yarattı.

"ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

İstifa kararından sonra hiç bir ilerleme kaydedilmediğini söyleyen Hüseyin Nizamoğlu, "İstifa karırından sonra ilimizin seçilmişlerinin düzenlediği toplantıda hiç bir sonuç çıkmadı. Kongre tarihi gelmesine rağmen, hiç bir destek göremedik. Bu nedenle şahsım olarak aday değilim. Aday olmayı da düşünmüyorum" dedi.

"CİĞERİMİZ YANIYOR"

48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi, "Şuana kadar başkan adayı çıkmaması ve kulübün şuan içinde bulunduğu durum bizleri çok üzüyor, ciğerimiz yanıyor. Geçmişi çok şanlı bir tarihe sahip olan Muğlasporumuzun en kısa sürede toparlanıp eski günlerine dönmesi en büyük arzumuz" dedi.

"MUĞLASPOR'A SAHİP ÇIKMAYANLARA HESABI SANDIKTA SORACAĞIZ"

Kötü günde de Muğlaspor'un yalnız bırakılmaması gerektiğini söyleyen Osman Özcan ve Serkan Kurt, "Uzun yıllardır mücadele verdiğimiz 3.Lig'den geçen sezon itibariyle Bölgesel Amatör Lige düşmüş bulunmaktayız. Bu süreçte konuşulacak anlatılacak birçok şey var ancak yeri ve zamanı geldiğinde anlatmamız daha doğru olacak. Şu an dile getirmemiz gereken çok daha önemli bir konu var. Çocukluk aşkımız, sevdamız Muğlaspor'un kayyuma devredilmesi ve sahipsiz bırakılması söz konusu. Her koşulda her yerde bu takımı bu şehri destekleyen taraftar bunları haketmiyor. İyi gün olduğunda, yükselme maçı olduğunda ya da prim yapmak için fırsat olduğunda tüm Muğla protokolü en ön saftan yerini alıyor ancak zor günlerde bir tanesini bile ortalıkta göremiyorsunuz. Seçim zamanı Muğlaspor'u vaat olarak gösteren sözde Muğlaspor taraftarı siyasetçiler iyi günde nasıl sahipleniyorsanız kötü günde de Muğlaspor'un yanında durmasını bilin hep birlikte Muğlaspor'u güzel günlere güzel yarınlara taşıyalım. Biz Muğlaspor'u sahipsiz bırakmayacağız. Sahipsiz bırakanlara da hesabını sandıkta soracağız" dedi.

Bu haber toplam 484 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.