Muğlaspor Kongresi ertelendi

Muğlaspor Kongresi ertelendi
Gelecek yıl TFF 3. Lig’de mücadelesine devam edecek olan Muğlaspor’da yapılan kongrede çoğunluk sağlanamadığı için 27 Ağustos Perşembe gününe...

Gelecek yıl TFF 3. Lig’de mücadelesine devam edecek olan Muğlaspor’da yapılan kongrede çoğunluk sağlanamadığı için 27 Ağustos Perşembe gününe ertelendi.

Sinem Korkmaz

Gelecek yıl TFF 3. Lig’de mücadelesine devam edecek olan Muğlaspor’da Erol Kapiz’in tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından Muğlaspor Yönetim Kurulu tarafından alınan ve tarihi 20 Ağustos perşembe günü olarak belirlenen kongre çoğunluk sağlanamadığı için 27 Ağustos perşembe gününe ertelendi.

Konakaltı Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, "Genel kurulumuzun ilk ayağında maalesef çoğunluk sağlanamadı. Ayın 7'sinde tüm Muğlalıları bekliyoruz. Diğer takımlar transferlerine ve antrenmanlarına başladı. Geçen dönemden kalan 14 tane futbolcumuz var. Hafta sonu hepsini buraya çağırdık. Son haftamız olmasına rağmen arkadaşları antrenmana alacağız. 17 ve 19 grupları da bir haftadır çalışıyor. İnşallah önümüzdeki hafta çoğunluğu sağlarız. Listelerin yarıştığı bir ortam, Muğlaspor için hizmet etmeye hazır arkadaşları bekliyoruz.

Biz zor bir dönemde geldik. Fakat istenince önemli işler yapılabiliyor. Malesef hocamızın koronavirüs testi pozitif çıktı, Play Off maçında elendik ve şampiyonluğun eşiğinden döndük. Önümüzdeki hafta Muğlalılar kulübüne sahip çıkacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Muğlaspor Kongresi ertelendi

Sosyal medyada ve kamuoyunda birçok isim ortaya atılırken, bu isimlerden biri de Opr. Dr. Mehmet Ali Demirtaş oldu. Muğlaspor’un önceki dönemlerde yönetiminde yer alan Op.Dr. Mehmet Ali Demirbaş, kongrede adaylık ile ilgili açıklamada bulundu.

"SEN BİZDEN ÖNDE OL DENİRSE GÖREVİ ÜSTLENİRİM"

Varolan sistemin değişmesi gerektiğini söyleyen Demirtaş, “bir iki gündür basında aday olacağım ile ilgili haberler çıktı.  Muğlaspor’da özellikle faaliyetleri yakından takip eden biriyim. Kulübün son durumu ne diye araştırdık, görüşmeler yaptım. Bir sürü veri elde ettim. Bu verilerden sonra baktım ki Muğlaspor’un mali durumu zor. Muazzam bir ilgisizlik var. Bir kaos ortamı söz konusu. Bu noktadan sonra ne yapılır düşünülmeli. Benim aday olmam çok önemli bir durum değil. Haftaya kadar bir çalışma ekibi kurulmalı. 15-17 kişilik bir yönetim kurulu oluşturularak herkes elini taşın altına koymalı. İktisadi bir yapılanma sağlanmalı. Tüm kurumların önünde bir heyet oluşturulmalı. Bu sorumluluğu nerden üzerinize alıyorsunuz diyebilirsiniz. 26 yıllık Muğlaspor üyesiyim. 3 yok yönetimde çalıştım. Bu işler için kendi adıma düşen ne varsa yapacağıma söz veriyorum. Heyetler beraber çalışmak için yapılır. Bu iş ekip işi. Belirttiğim özelliklerde bir çalışma grubu oluşturulur, bana sen bizden yarım adım önde ol denirse bu görevi üstlenirim" dedi.

Bu haber toplam 1034 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.