Muğlaspor kötü gidişe “dur” diyemedi 0-1

Muğlaspor kötü gidişe “dur” diyemedi 0-1
3.Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor, Aksaray deplasmanından da eli boş dönüyor. Muğlaspor, 68 Aksaray Belediyespor’a 62. dakikada İbrahim Konuksever’in...
  1. 3.Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor, Aksaray deplasmanından da eli boş dönüyor. Muğlaspor, 68 Aksaray Belediyespor’a 62. dakikada İbrahim Konuksever’in attığı golle 0-1 mağlup oldu.

Spor Servisi

  1. 3.Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor kötü gidişe bu haftada da “dur” diyemedi. Ligde sadece Sultanbeyli deplasmanından puan alabilen ve 1 puana sahip olan Muğlaspor, diğer 4 karşılaşmadan da eli boş ayrıldı. Ligin başlamasıyla galibiyet yüzü göremeyen Muğlaspor, Mümin ve Osman’dan yoksun kadrosuyla mutlak puan için çıktığı 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasından da 0-1 mağlup ayrıldı. Maçın tek golü rakip takım adına 62. dakikada İbrahim Konuksever’den geldi.

Cumartesi günü Aksaray Dağılgan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı, Egemen Artun, Ünal Doğru, Arda Anıl Yavruoğlu ve Faruk Küstül hakem dörtlüsü yöneltti.

Muğlaspor maça Barış Başkan, İbrahim İçuz, Barış Sungur, İbrahim Can Köse, Cantürk Güngör, Asım Aksungur, Ömer Faruk Canbirdi, Polat Ertek, Muhammed Emel, Zeki Sinanoğlu ve Emre Yıldırım 11 ile başladı.

Teknik Direktör Egemen Urhan maçın ilk oyuncu değişikliğini 65. dakikada Asım Aksungur’un yerine Burak Yılmaz’ı oyuna dahil ederek gerçekleştirdi. Daha sonra ise, 66. dakikada Zeki Sinanoğlu’nun yerine Emirhan Kılıç, 69. dakikada Cantürk Güngör’ün yerine İlkay Gül, 81. dakikada ise, Muhammed Emel’in yerine Süleyman Çelik, Ömer Faruk Canbirdi’nin yerine de Atakan Akbulut oyuna dahil oldu.

Ev sahibi 68 Aksaray Belediyespor takımının maç kadrosu ise, Mehmet Akif Önal, Şevket Güngör, Gürcan Gözüm, Fatih Şerifoğlu, Oğuzhan Köseoğlu, Muhammet Taha Şahin, Serkan Gürses, Güney Tutcuoğlu, İbrahim Konuksever, Necmi Çoban, Vehbi Furkan Yıldırım’dan oluştu.

Ev sahibi 68 Aksaray Belediyespor’da, ilk oyuncu değişikliği, 64. dakikada Oğuzhan Köseoğlu’nun yerine Muzaffer Kahrıman’ın oyuna girmesiyle gerçekleşti. Daha sonra sırasıyla, 82. dakikada Fatih Şerifoğlu’nun yerine Mustafa Apardı, 88. dakikada Serkan Gürses’in yerine Ahmet Can Arık, 88. dakikada ise, Güney Tutcuoğlu’nun yerine de Hikmet Enes Etlik değişikliğine gidildi.

Muğlaspor’da Muhammed Emel, Kaleci Barış Başkan ve Emirhan Kılıç, 68 Aksaray Belediyespor’da ise, Gürcan Gözüm, Vehbi Furkan Yıldırım, Hikmet Enes Etlik sarı kart gören isimler oldu.

Muğlaspor bu sonuçla düşme hattındaki yerini korudu. Muğlaspor ligin 6. haftasında kendi evinde Bergama Belediyespor’u konuk edecek.

Bu haber toplam 947 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.