Muğlaspor Kulübü maçların ertelenmesini talep etti

Muğlaspor Kulübü maçların ertelenmesini talep etti
Muğlaspor Klubü yönetimi, ülke genelinde yaşanan Corona virüs salgını dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına dilekçe yazarak, maçların...

Muğlaspor Klubü yönetimi, ülke genelinde yaşanan Corona virüs salgını dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına dilekçe yazarak, maçların ertelenmesini talep etti.

Ülke genelinde yaşanan Corona virüs salgını nedeniyle Muğlaspor maçların ertelenmesini talep etti.  Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı Maç Planlama Müdürlüğü’ne dilekçe yazan Muğlaspor Kulübü, karşılaşmalar dolayısıyla seyahat etmekte zorluk yaşadıklarını ve oynanacak müsabakalarda kulüp olarak top toplayıcı, stadyum görevlileri, güvenlik görevlileri gibi personelleri bulmakta zorluk çektiklerini belirtti.

Muğlaspor Kulübünün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı Maç Planlama Müdürlüğü’ne yazdığı dilekçede şu ifadelere yer verdi, “Muğlaspor Kulübü olarak yaşanan ülkeyi ve dünyayı etkisine alan Koranavirüs (coit-19) nedeni ile alınan önlemler göz önünde bulundurulduğu zaman futbol organizasyonlarının ülkemizde de ertelenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Zira futbolcu ve diğer kulüp çalışanlarımız otellerde konaklamak, havayolu ile seyahat etmek, otobüse binmek istememekte ve çalışmakta zorlanmaktadırlar. Ayrıca oynanacak müsabakalarda kulüpler olarak top toplayıcı, stadyum görevlileri, güvenlik görevlileri gibi personelleri bulmakta zorluk çekmekteyiz. Liglerde kritik haftalar yaşanıyor ve ligin kaderi belirleniyorken bu tarz sorunlar kulübümüz için beka sorunu haline gelmiştir. Tüm bu nedenler göz önünde bulundurularak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan liglerin makul süre ertelenmesi konusu onayınıza sunar, gereğini bilgilerinize arz ederim.”

Bu haber toplam 743 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.