Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu İstifa Etti

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu İstifa Etti
Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.Hüseyin Nizamoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Muğlaspor Kulübü’nün başkanı olarak bir defa bile aranmamış...

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Hüseyin Nizamoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Muğlaspor Kulübü’nün başkanı olarak bir defa bile aranmamış olmam, hiçbir oluşum ve girişimin olmamasından dolayı, kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğim için istifa dilekçemi vermiş bulunmaktayım” dedi.

23 Haziran 2021 tarihinde yapılan Muğlaspor Kulübü genel kurulunda aday çıkmamasından dolayı kayyuma gitmemesi için Hüseyin Nizamoğlu’na kulübü yeni bir genel kurula götürmek üzere görev verilmişti.

Hüseyin Nizamoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İlk toplantımızda aldığımız genel kurul kararı ve görev dağılımının yapılmasının ardından kongre öncesinde ve kongrede, şehrin seçilmiş büyükleri tarafından güçlü yönetim ve güçlü bir ekonomi için 15 gün boyunca ciddi çalışmalar yapılacağı söylenmişti. Fakat kongreden bu yana 2 hafta geçmesine rağmen verilen sözlerin tutulması biryana, Muğlaspor Kulübü’nün başkanı olarak bir defa bile aranmamış olmam, hiçbir oluşum ve girişimin olmamasından dolayı, kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğim için istifa dilekçemi vermiş bulunmaktayım. Şehrimizin değerli markası Muğlaspor sevgimiz sonsuza kadar devam edecektir.”

Bu haber toplam 444 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.