Muğlaspor kümeye düştü

Muğlaspor kümeye düştü
Muğlaspor, deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor'a 2-1 mağlup oldu ve lig bitimine 4 maç kala amatör kümeye düştü. Yeşil-beyazlıların  amatör kümeye düşmesi taraftarlarını üzüntüye boğdu.Sinem KorkmazMİSLİ.COM 3. Lig...

Muğlaspor, deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor'a 2-1 mağlup oldu ve lig bitimine 4 maç kala amatör kümeye düştü. Yeşil-beyazlıların  amatör kümeye düşmesi taraftarlarını üzüntüye boğdu.

Sinem Korkmaz

MİSLİ.COM 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor'a 2-1 mağlup oldu ve lig bitimine 4 maç kala amatör kümeye düştü.  yeşil-beyazlıların  amatör kümeye düşmesi taraftarlarını üzüntüye boğdu. Taraftarlar, “Burdan Muğlaspor'u çıkarları uğruna harcayan ve iyi gününde yanında olan sözde Muğlalı iş adamlarına ve Muğla protokolüne gereken cevabı gerektiği zaman elbette vereceğiz” dedi.

“SEVDAMIZI HAYKIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Suskunlar Taraftar Grubu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, “Evet bugün Muğlaspor için Muğla için kara bir gün. Canımızdan çok sevdiğimiz takımımız bulunduğu ligden bir alt lige düşmeyi matematiksel olarak garantiledi. Burdan Muğlaspor'u çıkarları uğruna harcayan ve iyi gününde yanında olan sözde Muğlalı iş adamlarına ve Muğla protokolüne gereken cevabı gerektiği zaman elbette vereceğiz. Muğlaspor'u çok sevdiğini söyleyen ancak Muğlaspor için elini taşın altına koymayı bırakın Muğlaspor'un sahip olduğu gelirleri de kendi lehine kullanan yok eden tüm idarecilere ve yöneticilere burdan sitem ediyoruz. İlçe takımları şampiyonluğa oynarken Muğlaspor küme düştü bu gurur hepinizin. Ancak şunu bilin Muğlaspor hangi lige düşerse düşsün biz sonuna kadar armamızın peşinden koşup sevdamızı haykırmaya devam edeceğiz. Ancak siz Muğla halkını daha fazla kandıramayacaksınız!” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 534 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.