Muğlaspor, kupa maçına hazır

Muğlaspor, kupa maçına hazır
Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda Muğlaspor, 5 Kasım Perşembe günü Yılport Samsunspor’a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayan Muğlaspor, Perşembe...

Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda Muğlaspor, 5 Kasım Perşembe günü Yılport Samsunspor’a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayan Muğlaspor, Perşembe günü saat 13.00’de başlayacak zorlu mücadeleyi Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Muğlapspor,  Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “İddiamız yok ama elimizden geleni yapacağız” dedi.

Sinem Korkmaz

Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda Muğlaspor,TFF 1.Lig’de mücadele eden Yılport Samsunspor’a konuk olacak. Perşembe günü saat 13.00’de başlayacak zorlu mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak.  Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Formamızı en iyi şekilde temsil edip döneceğiz. İddiamız yok ama elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kupa maçında Samsunspor ile karşılaşacağız. Samsunspor çok ciddi bir kulüp. Bizim Samsunspor’u elemeye gidiyoruz diye bir iddiamız yok çünkü lige çok geç başladık zamanla toparlayacağız demiştik. O yüzden kupa da tabi ki Muğlaspor formasını en iyi şekilde temsil edeceğiz ama biraz antrenman maçı bünyesinde olacak. Oynadığımız her maç bize bir artı bir antrenman olacak gözüyle bakıyoruz. Bu zamanı Kırıkkale maçı öncesi zamanı boş geçirmemek adına güzel bir antrenman maçı olarak gideceğiz. Orada formamızı en iyi şekilde temsil edip döneceğiz. İddiamız yok ama elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 843 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.