Muğlaspor lige karantina altında hazırlanacak

Muğlaspor lige karantina altında hazırlanacak
Muğlaspor, 18 Haziran’da kaldığı yerden devam edecek lig dolayısıyla toplanmaya hazırlanıyor. Futbolcular, 8 Haziran Pazartesi günü bir araya gelerek,...

Muğlaspor, 18 Haziran’da kaldığı yerden devam edecek lig dolayısıyla toplanmaya hazırlanıyor. Futbolcular, 8 Haziran Pazartesi günü bir araya gelerek, Coronavirüs testinden geçirildikten sonra lige karantina altında hazırlanacak.

Sinem Korkmaz

Coronavirüs salgını sebebi ile 19 Mart Perşembe günü ertelenen ligler, normalleşme sürecinde alınan kararlar doğrultusunda tekrar başlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nca yapılan açıklamada, Coronavirüs salgını nedeniyle ara verilen liglerin tekrardan başlayacağı bildirdi. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig müsabakaları 12 Haziran’da, TFF 1. Lig müsabakaları 19 Haziran’da TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 18 Temmuz’da, Bölgesel Amatör Lig müsabakaları ise, 18 Temmuz’da başlayacak.

FUTBOLCULAR ANTRENMANLARINI KARANTİNADA YAPACAK

Liglerin başlayacak olmasıyla Muğlasporlu futbolcular da Muğla’ya gelmeye hazırlanıyor. 8 Haziran Pazartesi günü toplanacak olan Muğlasporlu teknik heyet ve futbolcular, Coronavirüs testinden geçirilecek. Futbolcular test sonrası, daha netlik kazanmayan bir tesiste karatina dönemine girecek ve antrenmanlarını karantina altında sürdürecek.

Bu haber toplam 4081 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.