MUĞLASPOR NAMAĞLUP SÜPER LİG'E DOĞRU

MUĞLASPOR NAMAĞLUP SÜPER LİG'E DOĞRU
TMTF 1. Lig'de mücadele eden Muğlaspor masa tenisi takımı, Ankara'da gerçekleşen 1. Etap mücadelelerinde çıktığı 8 karşılaşmanın tamamını kazanarak Süper Lig yolunda önemli bir avantaj elde etti.Antrenör ve sporcu Mert Gezer...

TMTF 1. Lig'de mücadele eden Muğlaspor masa tenisi takımı, Ankara'da gerçekleşen 1. Etap mücadelelerinde çıktığı 8 karşılaşmanın tamamını kazanarak Süper Lig yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Antrenör ve sporcu Mert Gezer önderliğinde, Ömer Tülünay, Osman Yılmaz, Ahmet Şahan ve Milli sporcu Emir Baha Sönmez'den oluşan 5 kişilik ekiple mücadele eden takım, 8 karşılaşmanın tamamını kazanarak 16 puanla 2. sıraya yerleşti. Oynadığı 8 karşılaşmanın üçünü set vermeden kazanan takım, üç karşılaşmayı 3-1, iki karşılaşmayı ise 3-2'lik skorlarla kazandı.

Karşılaşmalar sonrasında değerlendirme yapan Mert Gezer, ''Süper Lig yolunda 1. Etap'ta elde ettiğimiz sonuçlar büyük bir önem taşıyor. İyi bir ekibe sahibiz. Muğla olarak masa tenisinde ciddi bir atılım yapıyoruz. Muğlaspor'umuzu Süper Lig'e çıkarmak için iyi bir çalışma ve mücadele içindeyiz. 2. Etap karşılaşmalarında da aynı performansı sergilemek istiyoruz'' dedi.

HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 345 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.