MUĞLASPOR ÖZÜNE DÖNÜYOR

MUĞLASPOR ÖZÜNE DÖNÜYOR
Geçtiğimiz sezon üçüncü ligi sonuncu sırada tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL), düşen Muğlaspor, 28 Temmuz’daki kongrede yeni başkan Abdurrahman Uçar yönetiminde çalışmalarına başladı. Yeni yönetimle birlikte...

Geçtiğimiz sezon üçüncü ligi sonuncu sırada tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL), düşen Muğlaspor, 28 Temmuz’daki kongrede yeni başkan Abdurrahman Uçar yönetiminde çalışmalarına başladı. Yeni yönetimle birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Abdurrahman Uçar, Muğla genelinde aktif lisanlı futbol oynayan sporcuları kulübe davet etti. Uçar, “Muğlaspor özüne dönüyor” dedi.

28 Temmuz’da yapılan Muğlaspor kongresinde başkan seçilen Abdurrahman Uçar, yeni yönetimle birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. Uçar, yaptığı basın açıklamasında, borçların ödeneceğini, birlik ve beraberlik olunması gerektiğini vurgulayarak, Muğla genelinde aktif lisanlı futbol oynayan sporcuları kulübe davet etti.

Geçtiğimiz sezon üçüncü ligi sonuncu sırada tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL), düşen Muğlaspor, 28 Temmuz’daki kongrede yeni başkan Abdurrahman Uçar yönetiminde çalışmalarına başladı.

Basın açıklaması yapan Uçar, “Muğla genelinde aktif lisanslı futbol oynayan sporcuları davet ediyoruz. Muğla’nın tamamında futbol oynayan, Muğlaspor’da oynayabilecek kapasiteye sahip lisanslı sporcuları kulübe davet ediyorum. Hocamızın raporu üzerine kadroya alınacak futbolcular seçilecek. 25 Ağustos ile 2 Eylül arasında kadro belirlenecek. Eylül ayının 3’ünde de antrenmanlar başlayacak. Herkese kapımız açık. Gelsinler, futbol adına ne varsa hocamız nezdinde yapılacak. Muğlalı ve Muğla’da yaşayan herkese kapımızı açıyoruz. 10 günlük kampın sonucunda seçme yapılacak. Daha sonrada hocamızın raporundan sonra nerede eksik varsa onu tamlayacağız. Artık özümüze döneceğiz. Muğlaspor’a layık olan bir kadro kuracağımıza söz veriyorum” dedi.

“KULÜBÜMÜZÜN GELECEĞİ İÇİN CİDDİ ADIMLAR ATACAĞIZ”

Uçar, borçların ödenmesi için kısa, orta ve uzun vadeli planlamalar yaptıklarını dile getirerek, “Muğlaspor, hem sportif hem mali hem de sosyal anlamda çöküş içine girmiş durumdaydı. Biz, 15 günlük yönetim kurulumuzla birlikte güçlü bir yöneyim ve iyi bir takım oluşturmak için çalışmalara başladık. Şu düşüşten sonra en kısa zamanda daha üs seviyelere çıkabilme anlamında kısa, orta ve uzun vadeli planlamalar yaptık. Muğlaspor’umuzun ciddi bir ekonomi sıkıntısı var. Bu sıkıntıyı bertaraf edebilme adına öncelik sıralaması yaptık. İlk olarak halka olan borcumuzu ödeyeceğiz. İkincisi ise, yapılandırmadan dolayı ihalelere giremiyoruz. Büyükşehir Belediyemize borcumuz var. Bu borcu ödeyeceğiz. Herkes rahat olsun. Bu borcu ödedikten sonra kulübümüzün geleceği için ciddi adımlar atacağız ve atıyoruz” şeklinde konuştu.

“DESTEK İSTİYORUZ”

Bu süreçte birlik ve beraberlik olunması gerektiğine vurgu yapan Uçar, “Muğla Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Menteşe Kaymakamı, Menteşe Belediye Başkanı ve Muğla halkı bütün olduğu zaman bizim beceremeyeceğimiz, hakkından gelemeyeceğimiz sıkıntı olamaz. İtibar, saygınlık ve halkla bütün olma adına ne varsa yapmak zorundayız. Bu konuda ciddi projelerimiz var. Kısa bir süre sonra belli bir düzeye geleceğimize inanıyorum. Bürokrasiden vatandaşa kadar birlik ve beraberlik çok önemli. Bu konuda destek istiyoruz. Söz veriyoruz. Eksi halden artı hale getireceğiz” dedi.

“ALT YAPIYLA İŞE BAŞLADIK”

Alt yapıya önem verdiklerini de söyleyen Uçar,  “Alt yapıda çok geride kaldık. Alt yapıda düzen ne ise yerine getiriyoruz. Taşıma suyla değirmen dönüyor. Alt yapımızın güçlü bir şekilde dönüştürdüğümüz anda farklı bir Muğlaspor’u hep beraber izleyeceğiz.”

BİRLİK, BÜTÜNLÜK VE İCRAAT ZAMANI

Uçar, son olarak, “Muğlaspor’un kongreden sonra devraldığı borç 4 milyon 300 bin TL. Sadece Büyükşehir Belediyesine 326 bin TL. Biz, aldığımızın borcun üzerinde bir borçla teslim etmeyeceğiz. Bu rakamlar daha altlarda olacak. 3 yıllık bir programımız var. Birlik, bütünlük ve icraat zamanı. Geçmişe bakmanın bir anlamı yok. Olan olmuş. Artık geleceğe bakma zamanı. Biz herkese çok seviyoruz. 13 Belediye Başkanına ziyaretler yapacağız. Muğlaspor güçlüdür ama Muğla’nın kültüründen uzaklaşmayacağız” dedi.

Bu haber toplam 1016 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.